Football Talk

Ολυμπιακός: Πολλά κρούσματα στα τελευταία τεστ - Αναβάλλεται το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης

Ολυμπιακός: Πολλά κρούσματα στα τελευταία τεστ - Αναβάλλεται το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης

Η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής απομένει για να αναβληθεί η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης για την 17η αγωνιστική, καθώς στα τελευταία τεστ που πραγματοποίησαν οι «ερυθρόλευκοι» εντοπίστηκαν αρκετά κρούσματα.

Η τεράστια διασπορά του covid στην Ελλάδα δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστο και το ποδόσφαιρο. Έτσι ένα ακόμα παιχνίδι οδεύει προς αναβολή καθώς είμαι αδύνατο να πραγματοποιηθεί μετά τα τελευταία διαγνωστικά τεστ. Απομένει η ανακοίνωση της λίγκας για να πιστοποιήσει πως η προγραμματισμένη για την Κυριακή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Γεώργιος Καραισκάκης» αναβάλλεται, αφού στους Πειραιώτες έχουν εντοπιστεί αρκετά κρούσματα.

Ο Ολυμπιακό είχε ενημερώσει πριν το προηγούμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης για τέσσερα θετικά τεστ στον covid και φαίνεται πως η κατάσταση ξέφυγε στη συνέχεια. Σύμφωνα με πληροφορίες στα τελευταία τεστ που πραγματοποιήθηκαν υπάρχουν πολλά κρούσματα τόσο σε παίκτες, όσο και στο προπονητικό επιτελείο, αλλά και στο διοικητικό προσωπικό.

Πλέον αναμένεται η ανακοίνωση της Superleague για την αναβολή, ενώ όπως είναι λογικό θα επιβαρυνθεί ακόμα περισσότερο το ήδη φορτωμένο πρόγραμμα του Ολυμπιακού στη συνέχεια

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0