Football Talk

FA Cup: Αποκλεισμός - σοκ για τη Μπέρνλι, δυσκολεύτηκαν αλλά πέρασαν Κρίσταλ Πάλας και Φούλαμ - Πρόκριση στο... 90+5’ για τη Μίντλεσμπρο! (video)

FA Cup: Αποκλεισμός - σοκ για τη Μπέρνλι, δυσκολεύτηκαν αλλά πέρασαν Κρίσταλ Πάλας και Φούλαμ - Πρόκριση στο... 90+5’ για τη Μίντλεσμπρο! (video)

Η Μπέρνλι γνώρισε εντός έδρας ήττα από τη Χάντερσφιλντ με 2-1 και αποκλείστηκε από την συνέχεια του FA Cup, την ίδια ώρα που η Μίντλεσμπρο πήρε τεράστια πρόκριση στο 90+5’ κόντρα στην Μάνσφιλντ. Νίκη-πρόκριση για την Κρίσταλ Πάλας στην έδρα της Μίλγουολ.

Με πολλά γκολ και εκπλήξεις ξεκίνησε η πρώτη ημέρα των αγώνων για τον 3ο γύρο του FA Cup, με τη Μπέρνλι να γνωρίζει την ήττα-σοκ με 3-2 από τη Χάντερσφιλντ με ανατροπή του σκορ στο 88ο λεπτό και να αποκλείεται από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Την πρόκριση στο 90+5’ πήρε η Μίντλεσμπρο απέναντι στην υποδεέστερη Μάνσφιλντ χάρη στο αυτογκόλ  του Ο’Τούλ στο 90+5.

Την ίδια ώρα, η Χάρτπουλ πέτυχε τεράστια νίκη με 2-1 απέναντι στη Μπλάκπουλ και πήρε το εισιτήριο για τον 4ο γύρο του θεσμού ενώ η Ντέρμπι γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Κόβεντρι και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση.

Δυσκολεύτηκε, αλλά πέρασε η Πάλας!

Τέλος, η Κρίσταλ Πάλας δυσκολεύτηκε αρκετά να ξεπεράσει το «εμπόδιο» της Μίλγουολ, αλλά τελικώς κατάφερε!

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Αφόμπε στο 17’, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν την ανατροπή με τους Ολίς (46’) και Ματετά (58’)!

Με το... ζόρι πέρασε και η Φούλαμ η οποία επικράτησε στην διαδικασία της παράτασης με 1-0 σε βάρος της Μπρίστολ Σίτι. Το μοναδικό γκολ του αγώνα σημείωσε ο Γουίλσον στο 105'. 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των παιχνιδιών:

Μάνσφιλντ-Μίντλεσμπρο 2-3

Μπέρνλι-Χάντερσφιλντ 1-2

Κόβεντρι-Ντέρμπι 1-0

Χάρτλπουλ-Μπλάκπουλ 2-1

Μίλγουολ – Κρίσταλ Πάλας 1-2

Μπρίστολ Σίτι - Φούλαμ 0-1 (0-0 κ.α.)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0