Football Talk

Σουίντον – Μάντσεστερ Σίτι 1-4: Έκαναν το καθήκον τους οι «πολίτες»! (video)

Σουίντον – Μάντσεστερ Σίτι 1-4: Έκαναν το καθήκον τους οι «πολίτες»! (video)

Όπως ήταν αναμενόμενο η Μάντσεστερ Σίτι δεν δυσκολεύτηκε καθόλου απέναντι στην Σουίντον, επικρατώντας με 4-1 στο πλαίσιο του 3ου γύρου του FA Cup.

Εύκολο απόγευμα για την Μάντσεστερ Σίτι η οποία αν και παρατάχθηκε με αλλαγές, καθώς ανακοίνωσε τις προηγούμενες ημέρες 21 κρούσματα κορωνοϊού, δεν βρήκε κανένα εμπόδιο και εν τέλει επικράτησε 4-1 της Σουίντον παίρνοντας παράλληλα την πρόκριση στον 4ο γύρο του FA Cup.

Το προβάδισμα για τους «πολίτες» ήρθε στο 14ο λεπτό με τον Πάλμερ να κάνει ωραία προσπάθεια από δεξιά και εν συνεχεία τον Μπερνάρντο Σίλβα να σημειώνει εύκολα το 1-0. Το δεύτερο γκολ για τη Σίτι σημειώθηκε στο 28’, με τους φιλοξενούμενους να εκμεταλλεύονται το λάθος των αντιπάλων, να κλέβουν την μπάλα και τον Ζεσούς να κάνει το 2-0.

Στο 59ο λεπτό ο Γκουντογκάν με πανέμορφη απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 3-0, σε αντίθεση με τον Ζεσούς που στο 62' αστόχησε από την άσπρη βούλα!

Ενώ η Σίτι είχε χαλαρώσει έχοντας το ευρύ αυτό προβάδισμα, η Σουίντον βρήκε ευκαιρία να σημειώσει το λεγόμενο γκολ της τιμής. Συγκεκριμένα στο 78’ ο Γουίλιαμς βρήκε ωραία τον ΜακΚίρντι μέσα στην περιοχή κι εκείνος μείωσε σε 3-1.

Το τελικό 4-1 σημείωσε ο Πάλμερ στο 82' ένα υπέροχο αριστερό.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0