Football Talk

Μπάγερν Μονάχου – Γκλάντμπαχ 1-2: Την πλήγωσαν απουσίες και… Λάινερ! (video)

Μπάγερν Μονάχου – Γκλάντμπαχ 1-2: Την πλήγωσαν απουσίες και… Λάινερ! (video)

Ήττα με 2-1 για την λειψή Μπάγερν Μονάχου, με την Γκλάντμπαχ να πραγματοποιεί μια εντυπωσιακή ανατροπή μέσα σε 13 λεπτά!

Η Γκλάντμπαχ επιβλήθηκε με 2-1 της… μισής Μπάγερν Μονάχου στην «Allianz Arena», στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Bundesliga. Το τρίποντο αυτό μπορεί να μην κόστισε πολύ για τους Βαυαρούς, όντας μόνοι πρώτοι και στο +9, ωστόσο σίγουρα ωφέλησε τους φιλοξενούμενους που απομακρύνθηκαν κι άλλο από την τριπλέτα του πάτου της βαθμολογίας.

Πολύ δυναμικά μπήκε η Μπάγερν Μονάχου στην αναμέτρηση, με τον Λεβαντόφσκι να απειλεί την αντίπαλη εστία από τα πρώτα λεπτά. Συγκεκριμένα μόλις στο 13ο λεπτό ο Πολωνός προσπάθησε να παραβιάσει την εστία του Ζόμερ με ένα χαμηλό σουτ, ωστόσο ο Ελβετός κίπερ ήταν εκεί για να την υπερασπιστεί αντάξια.

Λίγα λεπτά αργότερα ο Λέβα χτύπησε νέο «καμπανάκι» και αυτήν την φορά δεν λάθεψε! Συγκεκριμένα στο 18’ ο Μίλερ τον τροφοδότησε μέσα στην περιοχή κι εκείνος, πραγματοποιώντας μια ωραία κίνηση, έφερε το κορμί του προς την εστία και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0!

Από κει και πέρα τα πράγματα για τους γηπεδούχους αντί να γίνουν πιο εύκολα, δυσκόλεψαν! Με την Γκλάντμπαχ να δείχνει ένα εξαιρετικό πρόσωπο στο πρώτο ημίχρονο, η υπέρ της ανατροπή δεν άργησε και πολύ να έρθει. Μάλιστα χρειάστηκε μόλις 13 λεπτά.

Πιο συγκεκριμένα στο 27ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι αναπτύχθηκαν ωραία από τα δεξιά και έπειτα από σέντρα από τα πλάγια και λάθη της αντίπαλης άμυνας, η μπάλα στρώθηκε στον Νόιχαουζ, ο οποίος με δυνατό ισοφάρισε σε 1-1.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Λάινερ ήρθε να… συνεχίσει το πάρτι καθώς με δικιά του κεφαλιά, ο φωτεινός πίνακας έγραψε 2-1 και οι ποδοσφαιριστές της Γκλάντμπαχ έγιναν ένα κουβάρι!

Από κει και πέρα η Μπάγερν είχε τις δικές της πολύ καλές στιγμές, δοκάρι του Λεβαντόφσκι στο 62’, να ισοφαρίσει και γιατί όχι να γυρίσει πλήρως το παιχνίδι, ωστόσο οι απουσίες φάνηκαν και δεν κατάφερε να ξεφύγει στο +12 από την δεύτερη Ντόρτμουντ.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Ούλραϊχ, Παβάρ, Κίμιχ, Ζίλε, Μουσιάλα, Ρόκα (75’ Βάνερ), Τίλμαν (75’ Σρόμπενχαουζερ), Γκνάμπρι, Ζάμπιτσερ, Μίλερ, Λεβαντόφσκι 

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Ζόμερ, Γκίντερ, Ελβέντι, Γιάντσκε, Λάινερ (79’ Χέρμαν), Νετζ, Κράμερ (9’ Μπένες), Νόιχαουζ, Κονέ, Στιντλ (90’ Τουράμ), Εμπολό

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0