Football Talk

Ολυμπιακός: Ο Μπουχαλάκης «πονοκεφαλιάζει» τον Μαρτίνς

Ολυμπιακός: Ο Μπουχαλάκης «πονοκεφαλιάζει» τον Μαρτίνς
Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης θα απουσιάσει από τα επόμενα παιχνίδια των Πειραιωτών και ο Πέδρο Μαρτίνς βλέπει τις λύσεις για την μεσαία γραμμή να ελαχιστοποιούνται. 
Σχετικά Άρθρα

Πιο σοβαρός από ότι αρχικά φαινόταν είναι ο τραυματισμός του Ανδρέα Μπουχαλάκη. Ο 28χρονος Κρητικός μέσος αποχώρησε με κάκωση στο τάρσιο από το τελευταίο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης και την Παρασκευή (7/1) εμφανίστηκε στο Ρέντη με ειδική μπότα. Ακόμα δε μπορεί να γίνει με ακρίβεια εκτίμηση για τον χρόνο αποθεραπείας του, ωστόσο θεωρείται βέβαιο πως θα απουσιάσει από τα επόμενα τρία παιχνίδια. Αυτό της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης, το εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναικό και το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Φάληρο. Και βλέπουμε…

Η συγκυρία είναι πολύ άσχημη για τον Πέδρο Μαρτίνς που ήδη μετράει αρκετούς απόντες λόγω covid και Κόπα Άφρικα. Ειδικά στη μεσαία γραμμή το… πράγμα ζορίζει πολύ αφού ο Ολυμπιακός μένει στον άξονα μόνο με τους Εμβιλά, Μαντί Καμαρά και τον νεαρό Σουρλή, ενώ κανείς δεν ξέρει και τι μπορεί να προκύψει με τα καθημερινά τεστ σε μια περίοδο όπου η πανδημία βρίσκεται σε έξαρση. 

Τουλάχιστον ο Πορτογάλος τεχνικός αισιοδοξεί πως μπορεί να έχει ξανά στη διάθεση του την Κυριακή τους Λαλά, Ανδρούτσο και Ρόνι Λόπες, ενώ ερωτηματικό παραμένει ο Παπασταθόπουλος. Όπως και να χει, ο Μαρτίνς θα περιμένει τα τελευταία διαγνωστικά τεστ για να καταστρώσει τα πλάνα ενόψει Αστέρα Τρίπολης, ένα παιχνίδι στο οποίο περιμένει από όλους απαντήσεις μετά την κακή εμφάνιση στη Ριζούπολη. 

Δημήτρης Σπηλιόπουλος

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0