Football Talk

Έβερτον: Θέλει τον Λόνγκσταφ ο Μπενίτεθ, στο «παιχνίδι» η ανταλλαγή με Ντίνιε!

Έβερτον: Θέλει τον Λόνγκσταφ ο Μπενίτεθ, στο «παιχνίδι» η ανταλλαγή με Ντίνιε!

Ο Ράφα Μπενίτεθ θέλει να ενισχύσει την ομάδα της Έβερτον με τη μεταγραφή του Σον Λόνγκσταφ από την Νιούκαστλ. Οι «καρακάξες» σκέφτονται ανταλλαγή με τον Λούκας Ντίνιε

Η Έβερτον θέλει να προσθέσει και τρίτο παίκτη στην ομάδα της μετά τις μεταγραφές των Βιτάλι Μικολένκο και Νέιθαν Πάτερσον. Με τον Σον Λόνγκσταφ της Νιούκαστλ να είναι ο διακαής πόθος του Ράφα Μπενίτεθ για το κέντρο των «ζαχαρωτών».

Ο 24άχρονος μέσος φτάνει στο τέλος του συμβολαίου του με τη Νιούκαστλ, το ερχόμενο καλοκαίρι και η Έβερτον θέλει να τον κάνει δικό της από τώρα. Ο Λόνγκσταφ έχει αγωνιστεί φέτος σε δεκατρία παιχνίδια της Premier League και έχει πετύχει ένα τρομερό γκολ απέναντι στη Γουότφορντ την 6ηαγωνιστική. 

Παρόλα αυτά, η Νιούκαστλ θέλει να αγοράσει τον Λούκας Ντίνιε, οποίος βρίσκεται πολύ κοντά στην έξοδο από την ομάδα του Λίβερπουλ, και προσφέρει 15 εκατομμύρια ευρώ αλλά και τον Λόνγκσταφ στο deal. Όμως, φαίνεται πως ο Γάλλος μπακ δεν προτιμάει αυτή την επιλογή και «κοιτάει» άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται για αυτόν.

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0