Football Talk

Τσέλσι - Τότεναμ 2-0: Μεγάλο βήμα πρόκρισης στον τελικό του Λιγκ Καπ οι «μπλε» του Τούχελ!

Τσέλσι - Τότεναμ 2-0: Μεγάλο βήμα πρόκρισης στον τελικό του Λιγκ Καπ οι «μπλε» του Τούχελ!

Μεγάλο βήμα πρόκρισης στον τελικό του Λιγκ Καπ πέτυχε η Τσέλσι, αφού οι Λονδρέζοι επικράτησαν 2-0 της Τότεναμ στον πρώτο ημιτελικό!

Το πάνω… χέρι στην υπόθεση πρόκρισης στον τελικό του Λιγκ Καπ Αγγλίας έκανε η Τσέλσι, που εκμεταλλεύτηκε την έδρα της και «καθάρισε» την Τότεναμ με 2-0.

Με τη ρεβάνς να είναι σε μια εβδομάδα (12/1) στην έδρα των «σπιρουνιών», οι «μπλε» καλούνται πλέον να υπερασπιστούν το αποτέλεσμα που πήραν, για να φτάσουν και πάλι στους φιναλίστ, μετά τη σεζόν 2018-2019.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα μόλις στο 5’ με τον Χάβερτζ και τον άτυχο Ντέιβις στο 34’ να πετυχαίνει αυτογκόλ, αφού η μπάλα βρήκε στην πλάτη του από κεφαλιά του Tανγκάνγκα και κατέληξε στα δίχτυα του Γιορίς!

Οι πρωταθλητές Ευρώπης είχαν το μομέντουμ, έχασαν ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ παρά τις αλλαγές του Αντόνιο Κόντε στο 2ο ημίχρονο και τελικά έφτασαν στη νίκη, που τους δίνει σοβαρό προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό της 27ης Φεβρουαρίου.

Το πρώτο παιχνίδι του έτερου ημιτελικού μεταξύ Άρσεναλ και Λίβερπουλ δεν διεξήχθη λόγω προβλημάτων κορονοϊού των «κόκκινων».

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Τσέλσι (Τούχελ): Κέπα, Σαρ, Αθπιλικουέτα (89’ Βέιλ) Ρούντιγκερ, Αλόνσο, Σαούλ (73’ Λόφτους-Τσικ), Ζορζίνιο, Ζίγεχ (79’ Πούλισικ), Χάβερτς (46’ Βέρνερ), Μάουντ (73’ Κόβασιτς), Λουκάκου.

Τότεναμ (Κόντε): Λιορίς, Σάντσες, Ντέιβις, Τανγκάνγκα, Έμερσον, Ντόχερτι (46’ Ντομπελέ), Σκιπ (73’ Γουίνκς), Χόιμπεργκ, Σον (79’ Λο Σέλσο), Λούκας (80’ Χιλ), Κέιν.

Κυριάκος Δημητρόπουλος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0