Football Talk

Βέρχουλστ: «Το πίστευα και το έλεγα στους συμπαίκτες μου»

Βέρχουλστ: «Το πίστευα και το έλεγα στους συμπαίκτες μου»

Ο Νταβίνο Βέρχουλστ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στην ισοπαλία του Απόλλωνα Σμύρνης απέναντι στον Ολυμπιακό και αναφέρθηκε σε αυτή τη μεγάλη επιτυχία.

Ο Ολυμπιακός είδε τον Απόλλωνα Σμύρνης τον 15 απουσιών να στέκεται εντυπωσιακά και να παίρνει τον βαθμό της ισοπαλίας στη Ριζούπολη. Ο Νταβίνο Βέρχουλστ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής σε αυτή την επιτυχία.

Ο 34χρονος πορτιέρο στάθηκε εκπληκτικά απέναντι στις τελικές του Ολυμπιακού και στο τέλος του αγώνα, παραδέχθηκε πως πίστευε σε αυτή την επιτυχία.

Αναλυτικά, είπε: «Το είχα σκεφτεί, και το έλεγα και στους συμπαίκτες μου, ότι αν είσαι δυνατός στο μυαλό, αν προσπαθήσεις, ποτέ δεν ξέρεις, ποδόσφαιρο είναι, τα πάντα μπορείς να καταφέρεις. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα να πάρει αυτό τον βαθμό ο οποίος ίσως είναι καθοριστικός στο τέλος του πρωταθλήματος, ίσως σημαίνει κάτι παραπάνω από μία ισοπαλία. 

Είμαι χαρούμενος και για τον εαυτό μου, ξέρω ότι είμαι πολύ καλά, ότι πρέπει να πιέζω τον εαυτό μου όλο και περισσότερο αλλά δεν αισθάνομαι ότι έχει τελειώσει η καριέρα μου, αισθάνομαι πολύ καλά, θέλω να συνεχίσω και είναι πολύ σημαντικό ότι πήγα τόσο καλά και μπ0όρεσα να αποδείξω ότι είμαι εδώ».

Παράλληλα, ξεχώρισε την απόκρουση του 12ου λεπτού απέναντι στον Καμαρά: «Ήταν η πιο σημαντική, γιατί αν δεχόσουν το γκολ θα έπρεπε να κυνηγάς μετά σε όλο το ματς. Δεν έγινε κάτι, δεν θα σου πει κανένας τίποτα αλλά αν εκείνη την ώρα την επέμβαση, κρατάς και δείχνεις σε όλη την ομάδα ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε κάτι περισσότερο».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0