Football Talk

Λινάρες – Μπαρτσελόνα 1-2: Έπαιξαν με τη φωτιά, αλλά δεν… κάηκαν οι «μπλαουγκράνα» και προκρίθηκαν! (video)

Λινάρες – Μπαρτσελόνα 1-2: Έπαιξαν με τη φωτιά, αλλά δεν… κάηκαν οι «μπλαουγκράνα» και προκρίθηκαν! (video)
Αν και βρέθηκε να χάνει από την Λινάρες με 1-0 (ομάδα τρίτης κατηγορίας της Ισπανίας), η Μπαρτσελόνα εν τέλει επικράτησε με 2-1 και προκρίθηκε στην φάση των 16 του Copa Del Rey!

Η Λινάρες -ομάδα τρίτης κατηγορίας- είχε κάνει το 1-0 με τον Ούγκο Ντίαθ, είχε φέρει το παιχνίδι στα μέτρα της και παίζοντας στο «κλουβί» της με τον κόσμο στο πλευρό της, είχε βάλει τις βάσεις για ένα ιστορικό βράδυ.

Στο τέλος της ημέρας όμως, η διαφορά κλάσης μίλησε. Ο Ντεμπελέ ισοφάρισε σε 1-1 (63’) με ωραίο φαλτσαριστό σουτ εκτός περιοχής, όμως για να έρθει τελικά η ανατροπή, η Μπαρτσελόνα τα χρειάστηκε.

Στην επόμενη φάση, το γκολ του Ούγκο Ντίαθ ακυρώθηκε ως οσφάιντ και σαν να μην έφτανε αυτό για τους γηπεδούχους, ο Γιούτγκλά έκανε το 1-2 (69’) για τους Καταλανούς που όμως υπέφεραν ως το τέλος.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λινάρες (Γκονσάλες): Ραζάκ, Σέρα, Σάντσες, Γκόμες, Λεόν, Μπαραγάν (88’ Γκαρσία), Εξπόσιτο, Ρουίς (56’ Καραθέδο), Καρνισέρ (56’ Μαρίν), Βαλίνα, Ντίας Σάντσες (70’ Ετξανίζ/ 88’ Καστίγιο).

Μπαρτσελόνα (Τσάβι): Νέτο, Οσ.Γκαρθία, Αραούχο (46’ Πικέ), Ερ.Γκαρσία, Πουτς (46’ Ντε Γιονγκ/74’ Καταλάν), Γκονσάλες, Τζούτγκλα, Ακομάκ (46’ Ντεμπελέ).



Κυριάκος Δημητρόπουλος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0