Football Talk

Μαρτίνς: «Μάθημα για εμάς πως τίποτα δεν έχει τελειώσει»

Μαρτίνς: «Μάθημα για εμάς πως τίποτα δεν έχει τελειώσει»

Ο Πέδρο Μαρτίνς χρησιμοποίησε την ισοπαλία επί του Απόλλωνα Σμύρνης, ως ένα μάθημα για τους ποδοσφαιριστές του ενόψει της συνέχειας.

Ο Ολυμπιακός «κόλλησε» στην Ριζούπολη από τον αποδεκατισμένο Απόλλωνα Σμύρνης και είδε το σερί των 11 χρόνων να σταματάει.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν αρκετά απογοητευμένος από την εξέλιξη του αγώνα, ωστόσο τόνισε πως είναι μία απόδειξη πως τίποτα δεν έχει τελειώσει.

Αναλυτικά είπε:

Για τις απουσίες και αν έπαιξαν ρόλο: «Δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε δικαιολογίες, εφόσον και ο Απόλλωνας είχε προβλήματα. Δεν κερδίσαμε γιατί δεν δείξαμε την επιθετικότητα που χρειαζόταν, δεν δημιουργήσαμε κινδύνους στον αντίπαλο. Προσπαθούσαμε να αντιδράσουμε στις εξελίξεις και όχι να δράσουμε πριν από αυτές. Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα που ήταν καλός αμυντικά. Αφήναμε τον χρόνο να περνάει χωρίς επιθετικότητα και ένταση»

Για το αν κρατάει κάτι θετικό από τους παίκτες του: «Υπάρχει ένα θετικό, ότι σήμερα το παιχνίδι θα λειτουργήσει σαν μάθημα, ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει. Τίποτα δεν έχουμε κατακτήσει αν δεν παίζουμε όπως μπορούμε. Ήταν ένα εσωτερικό ξυπνητήρι, δεν μπορούμε να επαναπαυτούμε, αν θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»

Για τον κορονοϊό και την απουσία κόσμου: «Φυσικά επηρεάζει την ομάδα, όλη την κοινωνία, τους φιλάθλους ακόμη μία φορά. Ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να πετύχει τον στόχο του, ο αντίπαλος κρατήθηκε δυνατός και να πάρει έναν βαθμό»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0