Football Talk

Γρηγορίου: «Πιο ουσιαστική η ΑΕΚ, αλλά όχι καλύτερή μας!»

Γρηγορίου: «Πιο ουσιαστική η ΑΕΚ, αλλά όχι καλύτερή μας!»
Ο προπονητής της Λαμίας, Μιχάλης Γρηγορίου, παραχώρησε δηλώσεις μετά την ήττα της ομάδας του με 2-0 (05/01) από την ΑΕΚ στην κάμερα της COSMOTE TV.
Σχετικά Άρθρα
Στο γεγονός πως η ομάδα του στάθηκε εξαιρετικά απέναντι στην ΑΕΚ και ήταν απλώς πιο ουσιαστική, αναφέρθηκε ο προπονητής της Λαμίας, Μιχάλης Γρηγορίου, μετά την ήττα της ομάδας του με 2-0 (05/01, 2-0). 

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην κάμερα της COSMOTE TV:

«Καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο. Υγεία και ειρήνη για το 2022. Θέλαμε να ξεκινήσουμε με το… δεξί. Γι’ αυτό η αγωνιστική προσέγγιση στο παιχνίδι ήταν αυτό που είχαμε στο τέλος του τελευταίου αγώνα. Να πιέσουμε ψηλά και να βαλουμε πρόβλημα στην ΑΕΚ. Εν μέρει το καταφέραμε. Δε νομίζω ότι η ΑΕΚ ήταν καλύτερη. Πιο ουσιαστική ήταν κι αυτό μετράει στο ποδόσφαιρο. Όταν παίζεις απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα θες και τον παράγοντα τύχη, ώστε τις ευκαιρίες που κάνεις, να τις μετατρέψεις σε γκολ. Ήμασταν ανταγωνιστικοί, ήμασταν καλοί». 

Για πιθανές μεταγραφές:
«Είναι και ο κορονοϊός πλέον. Όλες οι ομάδες, και η δική μας φυσικά, θα πρέπει να γεμίσουμε το ρόστερ περισσότερο απ’ όσο είχαμε στο μυαλό μας. Κανείς δε ξέρει τι θα προκύψει αύριο. Θα κάνουμε αρκετές μεταγραφές. Όχι αλόγιστα και παίρνοντας οτιδήποτε».
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0