Football Talk

Τότεναμ: Δυσκολίες στην μεταγραφή του Βλάχοβιτς λόγω… Κόστιτς!

Τότεναμ: Δυσκολίες στην μεταγραφή του Βλάχοβιτς λόγω… Κόστιτς!

Η μετακίνηση του Ντούσαν Βλάχοβιτς στην Τότεναμ έρχεται αντιμέτωπη με καθώς η ομάδα  εξετάζει« μεταγραφή 18 εκατομμυρίων λιρών».

Ο Αντόνιο Κόντε σχεδιάζει την πρώτη του μεταγραφική κίνηση ως προπονητής των «spurs» μαζί με τον Φάμπιο Παρατίτσι και φαίνεται να έχει επιλέξει κάποιους στόχους για τους οποίους θα ενθουσιαστούν οι οπαδοί. Η Τότεναμ μπαίνει στο παζάρι του Ιανουαρίου για να ενισχύσει τον στόχο της για το τέλος της χρονιάς: μια θέση στην τετράδα.

Ως αποτέλεσμα, υπάρχουν πολλές φήμες που κυκλοφορούν γύρω από τον σύλλογο τόσο για τις μεταγραφές όσο και για τις αποχωρήσεις. Ένα όνομα που φέρεται να βρίσκεται στο  στόχαστρο της ομάδας είναι ο ακραίος μπακ της Άιντραχτ Φρανκφούρτης Φίλιπ Κόστιτς, ο οποίος αποτελεί μια πολύ καλή λύση – την ίδια στιγμή που ο Κιέραν Τρίπιερ βρίσκεται μια ανάσα από την πόρτα της Νιούκαστλ –, με το deal να φτάνει τις 18 εκατομμύρια λίρες.

Στα ραντάρ βρίσκεται και ο Ντούσαν Βλάχοβιτς, για αντικαταστάτης όμως του Χάρι Κέιν. Ο 21χρονος τον τελευταίο καιρό βρίσκεται στις λίστες πολλών ευρωπαϊκών ομάδων, γεγονός που δυσκολεύει την κατάσταση αφού ο Βλάχοβιτς είναι απίθανο να δεχτεί έναν ρόλο ως… αναπληρωματικός του Κέιν. Παρ’ όλα αυτά ο Κόντε παραμένει θαυμαστής του!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0