Football Talk

ΠΑΟΚ: Σε φουλ ρυθμούς ο Τέιλορ!

ΠΑΟΚ: Σε φουλ ρυθμούς ο Τέιλορ!

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο ΠΑΟΚ παρά την αναβολή της σημερινής αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό, με τον Λούκας Τέιλορ να ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα.

Την αναβολή της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό θέλησε να εκμεταλλευτεί στο έπακρο ο ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος του βορρά» συνέχισε ακάθεκτος τις προπονήσεις του με το σημερινό πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις τακτικής, ενώ ο Λούκας Τέιλορ ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα.

Η σχετική ενημέρωση:

«Ήμερα τακτικής στη Νέα Μεσημβρία για τους παίκτες του ΠΑΟΚ, που έκαναν ιδιαίτερα με τους προπονητές πάνω σε διάφορα κομμάτια του παιχνιδιού.

Η αναβολή στην επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων δίνει περισσότερο χρόνο στον Ράζβαν Λουτσέσκου και στους συνεργάτες του να δουλέψουν με τους ποδοσφαιριστές πάνω στο τακτικό κομμάτι.

Η Τετάρτη (05.01) ξεκίνησε με προθέρμανση, ακολούθησε παιχνίδι κατοχής και κυκλοφορίας, ιδιαίτερα από τον προπονητή και στο φινάλε διεξήχθη οικογενειακό δίτερμα.

Ο Λούκας Τέιλορ συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα με την ομάδα, ενώ οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Νέλσον Ολιβέιρα έμειναν στο γυμναστήριο και την πισίνα για ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία.

Την Πέμπτη (06.01) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0