Football Talk

Μεταξάς: «Βρήκαμε πρόβλημα στην καρδιά σε παίκτη και σε άλλον έτρεχε αίμα από τη μύτη»

Μεταξάς: «Βρήκαμε πρόβλημα στην καρδιά σε παίκτη και σε άλλον έτρεχε αίμα από τη μύτη»
Ο Ηρακλής Μεταξάς μίλησε on camera στη Nova για τα προβλήματα στον ΠΑΣ αλλά και το τι προκαλεί η πανδημία. Μάλιστα έκανε λόγο για παίκτη με πρόβλημα στην καρδιά και άλλο που του έτρεχε αίμα από τη μύτη!
Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Ηρακλής Μεταξάς, μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Ιωνικό δεν στάθηκε στη νίκη (1-0) της ομάδας του αλλά αναφέρθηκε κυρίως στην ανάγκη τήρησης των πρωτοκόλλων αλλά και σε σοβαρά προβλήματα υγείας που προέκυψαν στον σύλλογο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:


«Πάλι ένα μπράβο σε αυτά τα παιδιά. Όλα αυτά τα προβλήματα... Δεν θέλω να σταθώ μόνο στα αγωνιστικά. Να τα πούμε και αυτά γιατί κάνουμε προπόνηση με 13 άτομα.

Πως να ετοιμάσεις μία ομάδα εάν έχεις 13 άτομα και πρέπει να τους μοιράσεις στη μέση. Ήρθαμε σήμερα εδώ με 5 αλλαγές και με έναν τερματοφύλακα. Δεν είχαμε αλλαγή τερματοφύλακα και κερδίσαμε το παιχνίδι. Για αυτό ένα μπράβο.

Αλλά πρέπει όλοι μαζί να συνεχίσουμε. Να προσέχουμε λίγο παραπάνω αυτά τα πρωτόκολλα. Που - έτσι το ένιωσα εγώ - μας αναγκάζουν να παίξουμε. Δεν είναι μόνο να βγει κάποιος από την καραντίνα. Να γίνει καλά από κορωνοϊό. Από παίκτες που ήταν να μπουν στον πάγκο ο ένας έχει πρόβλημα με την καρδιά και ευτυχώς το βρήκαμε και δεν τον βάλαμε. Ο άλλος με πρωτοβουλία του έκανε ατομική προπόνηση γιατί έτρεχε αίμα από τη μύτη του. Εκεί λίγο πρέπει να προσέχουμε γιατί πρώτα είναι η υγεία και μετά τα παιχνίδια».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0