Football Talk

Έρικσεν: «Δεν περίμενα να στείλει ο κόσμος λουλούδια επειδή πέθανα για πέντε λεπτά» (video)

Έρικσεν: «Δεν περίμενα να στείλει ο κόσμος λουλούδια επειδή πέθανα για πέντε λεπτά» (video)
Ο Κρίστιαν Έρικσεν σ' ένα πολύ συγκινητικό βίντεο θέλησε να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο που βρέθηκε και βρίσκεται στο πλευρό του μετά την περιπέτεια της υγείας του.

«Έχει περάσει καιρός. Ελπίζω αυτό το βίντεο να εξηγεί πώς νιώθω για όλα τα μηνύματα, τις επιστολές, τα mail, τα λουλούδια, τις σκέψεις και οτιδήποτε άλλο έχω! Σας ευχαριστώ για όλα!», με αυτά τα λόγια ο Κρίστιαν Έρικσεν συνόδευσε τη συνέντευξη που παραχώρησε και μίλησε για την στήριξη και την αγάπη που έλαβε από τον κόσμο μετά το μοιραίο βράδυ της 12ης Ιουνίου 2021 στην αναμέτρηση της Δανίας με τη Φινλανδία για την 1η αγωνιστική του Euro 2020.
Αναλυτικά όσα είπε ο Έρικσεν:

«Ήταν απίστευτο ότι τόσοι πολλοί άνθρωποι ένιωσαν την ανάγκη να μου γράψουν ή να στείλουν λουλούδια. Είχε επιρροή σε τόσο κόσμο και ένιωσαν την ανάγκη να το μάθουμε εγώ και η οικογένεια μου. Αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο. 

Στο νοσοκομείο συνέχεια μου έλεγαν ότι ερχόντουσαν και άλλα και άλλα λουλούδια. 

Ήταν παράξενο γιατί δεν περίμενα να στείλει ο κόσμος λουλούδια επειδή πέθανα για πέντε λεπτά. Ήταν αρκετά ασυνήθιστο αλλά ήταν πολύ όμορφο και ήταν μια μεγάλη βοήθεια να λαμβάνω όλες αυτές τις ευχές. 

Και ο κόσμος ακόμη μου γράφει. Ευχαρίστησα πολλούς που μάλιστα τους συνάντησα και από κοντά. Ευχαρίστησα τους γιατρούς, τους συμπαίκτες μου και τις οικογένειες τους προσωπικά. Αλλά όλοι οι οπαδοί που έστειλαν χιλιάδες γράμματα, emails και λουλούδια ή που ήρθαν στον δρόμο και μου μίλησαν τόσο στην Ιταλία όσο και στην Δανία, τους ευχαριστώ όλους για την στήριξη. Έλαβα από όλο τον κόσμο τόση στήριξη που με βοήθησαν να το ξεπεράσω όλο αυτό». 


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0