Football Talk

ΠΑΣ Γιάννινα - Ιωνικός 1-0: Με Περέα ΠΑΣ... Ευρώπη!

ΠΑΣ Γιάννινα - Ιωνικός 1-0: Με Περέα ΠΑΣ... Ευρώπη!

 Ο Άγιαξ της Ηπείρου επικράτησε 1-0 της ομάδας της Νίκαιας με τον Περέα να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης και ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας. 

Ποδαρικό στο 2022 για την Super League έκαναν ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο Ιωνικός Νίκαιας. Το γκολ του Περέα στο 51' ήταν εκείνο που έκρινε το παιχνίδι και χάρισε τη νίκη στους Ηπειρώτες που βλέπουν... Ευρώπη! 


1ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ


Ο Ιωνικός έδειχνε να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ να προσπαθεί να κρατήσει τη μπάλα στα πόδια του και να κάνει το παιχνίδι του. Η καλύτερη στιγμή ήρθε στο 14’ για την ομάδα των Ιωαννίνων με τον Περέα να βρίσκεται μέσα στην περιοχή να κάνει το σουτ και τον Χουτεσιώτη να αποκρούει τη μπάλα. ΠΑΣ και Ιωνικός έψαχναν να βρουν τον τρόπο να απειλήσουν ωστόσο το 0-0 παρέμεινε ανάμεσα στις δύο ομάδες που είχαν ελάχιστες καλές στιγμές στο πρώτο μέρος. 

5475229.jpg

2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ 

Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Έπειτα από ωραία κάθετη πάσα του Μορέιρα στον Μιλιντσεάνου, ο τελευταίος βγήκε τετ α τετ με τον Χουτεσιώτη, έκανε το διαγώνιο σουτ με τον Έλληνα γκολκίπερ να αποκρούει αλλά ο Περέα που είχε ακολουθήσει τη φάση, πήρε το ριμπάουντ και πλάσαρε σε κενή εστία για το 1-0 του ΠΑΣ στο 51’. Μάλιστα αυτό ήταν το τέταρτο γκολ του Περέα με τη φανέλα των Ιωαννίνων.

5475239.jpg

Λίγα λεπτά μετά ο Ιωνικός έχασε μια καλή στιγμή για να ισοφαρίσει με τον Ρομαό να αφήνει τη μπάλα εντός περιοχής στον Λένις που ήταν σε καλύτερο σημείο αλλά το σουτ που επιχείρησε έφυγε έξω. 

Ο ΠΑΣ Γιάννινα βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα ξανά στο 85’ αλλά το τέρμα που πέτυχε ο Περέα ακυρώθηκε ως οφσάιντ καθώς στην αρχή στην πάσα που έγινε και έκανε κίνηση να τη διεκδικήσει ο Μίνα ήταν σε θέση οφσάιντ. Ο Ιωνικός προσπάθησε να βρει την ισοφάριση στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης όμως δεν τα κατάφερε με το 1-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Γιάννινα (Ηρακλής Μεταξάς): Σούλης - Σάλιακας, Κάργας, Εραμούσμπε, Πίρσμαν - Σνάιντερ (46' Μορέιρα), Λιάσος, Ντομίνγκεθ, Μπρένερ- Περέα (90'+2' Σιόντης), Μιλιντσεάνου (82' Μίνα)

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης - Γκοτσούλιας, Τσιγκρίνσκι, Σάντσες (75' Κάνιας), Βαλεριάνος - Ρομαό, Ντάλσιο - Λένις (59' Καμπράλ), Άοσμαν, Κιάκος (59' Μάντζη) - Μάναλης (59' Τουράμ)

Ευτυχία Γιαπουτζή 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0