Football Talk

Τσιντώτας: «Ο Στέλιος Σεραφείδης ήταν η ίδια η ΑΕΚ - Θα μας προσέχει από εκεί ψηλά!»

Τσιντώτας: «Ο Στέλιος Σεραφείδης ήταν η ίδια η ΑΕΚ - Θα μας προσέχει από εκεί ψηλά!»
Ο Παναγιώτης Τσιντώτας, όντας συντετριμμένος, παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της COSMOTE TV, μιλώντας για τον χαμό του Στέλιου Σεραφείδη, με τον οποίον είχαν αναπτύξει μία ιδιαίτερα στενή σχέση.
Σχετικά Άρθρα

Η είδηση του θανάτου του Στέλιου Σεραφείδη σκόρπισε θλίψη τόσο στην ευρύτερη οικογένεια της ΑΕΚ, όσο και στους νυν ποδοσφαιριστές της, με τους οποίους είχε αναπτύξει στενή σχέση. Ένας από αυτούς είναι ο Παναγιώτης Τσιντώτας, ο οποίος παραχώρησε δηλώσεις στην COSMOTE TV, όντας φανερά επηρεασμένος από το γεγονός:

«Είναι πολύ δύσκολο για εμένα γιατί είχαμε μια ιδιαίτερη σχέση. Σαν ομάδα οφείλουμε να κάνουμε το καλύτερο για τη μνήμη του. Είμαι σίγουρος ότι θα μας προσέχει από εκεί ψηλά. Ο Στέλιος Σεραφείδης ήταν ένας άνθρωπος που θεωρώ ότι ήταν η ίδια η ΑΕΚ. Έδινε τα πάντα χωρίς να παίρνει σχεδόν τίποτα. Από τη στιγμή που ξυπνούσε μέχρι τη στιγμή που κοιμόταν, σκεφτόταν την ΑΕΚ και τι θα κάνει για να βοηθήσει την ομάδα.

Δυστυχώς, δεν πρόλαβε να εκπληρώσει το μεγάλο του όνειρο, να μπει μαζί μας στο νέο γήπεδο.

Και κριτική μου έκανε. Και πολλά πράγματα μου έλεγε. Τον ευχαριστώ για όλα γιατί μου έδινε πάντα τέτοια δύναμη και τέτοια αγάπη, που καταλάβαινα στο τέλος της ημέρας ότι όλα αυτά μου τα έλεγε για καλό μου».
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0