Football Talk

ΑΕΚ: Χωρίς Στάνκοβιτς η αποστολή για τη Λαμία, αλλά με έξι παίκτες από την Β ομάδα!

ΑΕΚ: Χωρίς Στάνκοβιτς η αποστολή για τη Λαμία, αλλά με έξι παίκτες από την Β ομάδα!
Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την αποστολή της για το εκτός έδρας ματς με τη Λαμία (05/01, 17:15) στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League, με έξι παίκτες από τη Β ομάδα να συμπεριλαμβάνονται σε αυτήν, μετά τα κρούσματα κορονοϊού που έκαναν την εμφάνισή τους, στο στρατόπεδο της «Ένωσης». Παράλληλα, εκτός έμεινε ο Στάνκοβιτς, κάτι που σημαίνει πως ο Τσιντώτας θα βρεθεί κάτω από τα «κιτρινόμαυρα» δοκάρια.
Έξι πρόσωπα από τη Β ομάδα συμπεριέλαβε στην αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τη Λαμία (05/01, 17:15) ο Αργύρης Γιαννίκης. Πιο συγκεκριμένα, μετά τα έξι κρούσματα στην «Ένωση», εκ των οποίων τα τέσσερα αφορούν ποδοσφαιριστές, κλήθηκαν οι Χατζηεμμανουήλ, Θεοχάρης, Λάτσι, Κοσίδης, Γιούσης και Μουστακόπουλος για να καλύψουν τα «κενά» που δημιουργήθηκαν. 

Από την άλλη μεριά, ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς έμεινε εκτός αποστολής, παρότι επέστρεψε στις προπονήσεις μετά την επέμβαση στο γόνατο, με στόχο να προφυλαχθεί. Όπως γίνεται αντιληπτό, ο Παναγιώτης Τσιντώτας θα είναι κάτω από τα δοκάρια της ΑΕΚ.

Παράλληλα, εκτός αποστολής έμεινε ο τιμωρημένος Βράνιες, αλλά και οι Μισελέν, Ρότα, Μιτάι, Τσούμπερ και Τάνκοβιτς.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ: Τσιντώτας, Χατζηεμμανουήλ, Θεοχάρης, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Λάτσι, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Σιμόες, Μάνταλος, Σάκχοφ, Μουστακόπουλος, Γέβτιτς, Άμραμπατ, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Κοσίδης, Γιούσης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0