Football Talk

Από τον Εμπαπέ στον Ρίντιγκερ και από τον Μέρτενς στον Γκίντερ: Δύο ενδεκάδες ελεύθερων από το πάνω «ράφι», για όλα τα... γούστα!

Από τον Εμπαπέ στον Ρίντιγκερ και από τον Μέρτενς στον Γκίντερ: Δύο ενδεκάδες ελεύθερων από το πάνω «ράφι», για όλα τα... γούστα!
Η έλευση του νέου χρόνου στρώνει το έδαφος για να πάρουν φωτιά τα μεταγραφικά σενάριο, πόσο μάλλον, από τη στιγμή που παίκτες όπως ο Εμπαμπέ, ο Πογκμπά, ο Ρίντιγκερ και ο Ντιμπάλα, μπορούν να διαπραγματευθούν ελεύθερα με όποια ομάδα επιθυμούν. 
Σχετικά Άρθρα
Η αντίστροφη μέτρηση για τη «τρέλα» της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού ξεκίνησε κι επισήμως, με την έλευση του 2022, αλλά οι έξι μήνες που μεσολαβούν μέχρι τότε, δεν αναμένεται να κυλήσουν... ομαλά. 
 
Εμπαμπέ, Ντιμπάλα, Ρίντιγκερ, Πογκμπά και Ντεμπελέ, είναι μόνο μερικοί από αυτούς που από την πρώτη ημέρα του νέου χρόνου, απέκτησαν το δικαίωμα να διαπραγματευθούν ελεύθερα με όποιον σύλλογο επιθυμούν, εφόσον το συμβόλαιό τους ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι. Οι επιλογές, ωστόσο, δεν σταματούν εκεί. Ούτε ποσοτικά, ούτε ποιοτικά. 
 
Πιο συγκεκριμένα, υπάρχουν τουλάχιστον 30 περιπτώσεις παικτών που θα αποτελούσαν είτε προσθήκες πρώτης τάξεως, είτε πολύ ποιοτικές για τον πάγκο. Στην πρώτη κατηγορία εντοπίζει κανείς τόσο τους προαναφερθέντες, όσο και τους Κεσί, Μπρόζοβιτς, Τολισό, Κρίστενσεν, Ρομανιόλι, αλλά και τον πάντα ποιοτικό, παρά τα 36 του χρόνια, Λούκα Μόντριτς
 
Πέραν των επιλογών για... γερά «πορτοφόλια», υπάρχουν και παίκτες πολύ πιο οικονομικοί, όπως ο Ζακάρια, ο Μέρτενς ή ο Γκίντερ, που μπορεί να μην είναι βασικοί στην ενδεκάδα αυτών που λήγουν τα συμβόλαιά τους σε έξι μήνες, αλλά θα αποτελούσαν εξαιρετικές προσθήκες είτε ως αναντικατάστατοι, είτε ως «ρολίστες». 

Προφανώς, τα δεδομένα των περιπτώσεων διαφέρουν, με άλλους να λογίζονται ήδη ως «ξένο σώμα», ενώ άλλους να αναμένεται να λάβουν στο τέλος της σεζόν την όποια απόφαση για το μέλλον τους. Σε κάθε περίπτωση, ωστόσο, με τις επιλογές που υπάρχουν στην παρούσα φάση στο μεταγραφικό παζάρι, ίσως οι έξι μήνες που απομένουν έως το καλοκαίρι, να αποδειχθούν πιο «καυτοί» και από την ίδια τη μεταγραφική περίοδο!
 
 
Φάνης Τσοκανάς
 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0