Football Talk

Βιγιαρεάλ – Λεβάντε 5-0: Πεντάστερο το «κίτρινο υποβρύχιο» με πρωταγωνιστή τον Μορένο!

Βιγιαρεάλ – Λεβάντε 5-0: Πεντάστερο το «κίτρινο υποβρύχιο» με πρωταγωνιστή τον Μορένο!
Πάρτι στο πρώτο ματς του 2022 στο Θεράμικα για τη Βιγιαρεάλ κόντρα στη τελευταία Λεβάντε (5-0).

Η Βιγιαρεάλ διέλυσε την ουραγό Λεβάντε σε ένα ματς… προπόνησης για τους γηπεδούχους. Με τον Μορένο και τη παρέα του να στέλνουν την ομάδα του Βίγια-Ρεάλ την 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Αρχικά, το σκορ άνοιξε ο Μπουλαγιέ Ντιά με κεφαλιά στο 8ο λεπτό, έπειτα από σέντρα του Σαμουέλ Τσουκουέζε και μόλις πέντε λεπτά αργότερα ο Πάου Τόρες σκόραρε σε κενή εστία για το 2-0, μετά από κεφαλιά που κέρδισε ο Βιθέντε Ιμπόρα από κόρνερ. Επίσης, λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο ο Ζεράρντ Μορένο τριπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με ένα πολύ ωραίο πλασέ που άφησε «άγαλμα» τον Αιτόρ Φερνάντεθ  και «εξασφάλισε» την υπόθεση νίκη για το «κίτρινο υποβρύχιο».

Παρόλα αυτά, η Βιγιαρεάλ δεν σταμάτησε εκεί και στο δεύτερο ημίχρονο «διασκόρπισε» την άμυνα της Λεβάντε, με τον Μάνου Τριγκέρος να πετυχαίνει ένα εξαιρετικό σουτ έξω από τη περιοχή και να γράφει το 4-0. Ενώ, λίγο αργότερα, ο Ζεράρντ Μορένο έγραψε το τελικό 5-0 σε κενή εστία και πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και το 8ο του στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι ενδεκάδες:

Βιγιαρεάλ (Ουνάι Έμερι): Ρούλι, Οριέ, Αλμπιόλ, Πάου Τόρες, Εστουπινιάν, Ιμπόρα, Τριγκέρος (84’ Γκαρθία), Γκόμεθ (73’ Αλμπέρτο Μορένο) , Τσουκουέζε (73’ Πίνο), Μορένο (80’ Ράμπα), Ντιά (81’ Τζάκσον)

Λεβάντε (Αλέσιο Λίσι): Φερνάντεθ, Πουμπίλ, Βέζο, Ντουάρτε, Κλερκ (59’ Φρανκέσα), Ραντόγια (59’ Μαλσά), Μελέρο (59’ Μελέρο), Καμπάνια, Μπάρντι (78’ Πιέρ), Ντε Φρούτος (78’ Γκόμεθ), Ροζέρ

Φοίβος Πεφάνης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0