Football Talk

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουλβς 0-1: Πάγωσε το Ολντ Τράφορντ ο Μουτίνιο, ιστορική νίκη για τους «λύκους»! (video)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουλβς 0-1: Πάγωσε το Ολντ Τράφορντ ο Μουτίνιο, ιστορική νίκη για τους «λύκους»! (video)
Τρομερό «ποδαρικό» για το 2022 από τη Γουλβς χάρη στο ωραίο γκολ του Μουτίνιο (0-1). Νίκησε για πρώτη φορά στο Όλντ Τράφορντ μετά από 42 χρόνια. Στα «σχοινιά» η Γιουνάιτεντ που απομακρύνεται από την 4άδα και δεν πείθει με τις εμφανίσεις της.

Οι «λύκοι» κατάφεραν να πάρουν μία τεράστια νίκη κόντρα στην αήττητη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Ραλφ Ράγκνικ και πανηγύρισαν τη πρώτη τους νίκη στο Ολντ Τράφορντ από το 1980!

Η Γουλβς μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μέσα σε δύο λεπτά, στο 10’ και στο 12’, ο Ντανιέλ Ποντένσε και ο Ρούμπεν Νέβες «τέσταραν» τον Νταβίντ Ντε Χέα, ο οποίος με δύο τρομερές αποκρούσεις δεν επέτρεψε στους «λύκους» να ανοίξουν το σκορ στο Ολντ Τράφορντ.

Οι φιλοξενούμενοι δεν σταμάτησαν τη πίεση και με τον «ζωηρό» Ποντένσε απείλησαν και πάλι τον Ισπανό τερματοφύλακα στα μισά του πρώτου ημιχρόνου, όμως ο έμπειρος γκολκίπερ στεκόταν και πάλι στη σωστή θέση. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την ομάδα του Λάζε να πιέζει και να δημιουργεί τελικές, χωρίς όμως να βρίσκει δίχτυα, αποδεικνύοντας για ποιο λόγο έχει τη δεύτερη χειρότερη επιθετική επίδοση στο πρωτάθλημα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «μπέμπηδες» δεν ανέβασαν ρυθμό και η Γουλβς απείλησε για μία ακόμα φορά με τη κεφαλιά του Ραούλ Χιμένες στο 65’ να πηγαίνει λίγο πιο πάνω από την εστία του Ντε Χέα. Μέχρις ότου, ο Μπρούνο Φερνάντες να χάσει τη μεγαλύτερη ευκαιρία της Γιουνάιτεντ στην αναμέτρηση, με τον Πορτογάλο να στέλνει τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Ζοζέ Σα στο 68ο λεπτό.

Με τους φιλοξενούμενους να απαντάνε στο δοκάρι των γηπεδούχων με τον ίδιο τρόπο επτά λεπτά αργότερα, από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρομάν Σαίς. Τελικά, η Γουλβς δικαιώθηκε και «πάγωσε» το «Θέατρο των Ονείρων» με ένα τρομερό σουτ του Ζοάο Μουτίνιο στο 82ο λεπτό και έβαλε γερές βάσεις για ένα ευρωπαικό εισιτήριο!



Οι ενδεκάδες:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ραλφ Ράγκνικ): Ντε Χέα, Μπισάκα (84’ Ελάνγκα), Βαράν, Τζόουνς, Σο, Μάτιτς, ΜακΤόμινεϊ, Σάντσο (76’ Ράσφορντ), Γκρίνγουντ (60’ Φερνάντες), Καβάνι, Ρονάλντο

Γουλβς (Μπρούνο Λάζε): Σα, Κίλμαν, Κόουντι, Σαίς, Μαρσάλ, Σεμέδο, Μουτίνιο, Νέβες, Τρινκάο (66’ Τραορέ), Ποντένσε (88’ Ντεντόνκερ), Χιμένες (81’ Φάμπιο Σίλβα)

Φοίβος Πεφάνης

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0