Football Talk

Η Μπέτις αποχαιρέτησε τον 17χρονο Μιγκέλ που έβλεπε αγώνες από το νοσοκομειακό του κρεβάτι (video)

Η Μπέτις αποχαιρέτησε τον 17χρονο Μιγκέλ που έβλεπε αγώνες από το νοσοκομειακό του κρεβάτι (video)
Ο 17χρονος φίλος της Μπέτις που συγκίνησε τους ποδοσφαιρόφιλους και όχι μόνο όταν είδε από το γήπεδο τον αγώνα κόντρα στην Ατλέτικο έφυγε απ' τη ζωή, όπως γνωστοποίησε ο ισπανικός σύλλογος.
Ο Μιγκέλ Τοράλ, ένας 17χρονος φίλος της Μπέτις από τη Μούρθια, έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα (3/1), όπως ανακοίνωσε ο ισπανικός σύλλογος. 

Ο νεαρός φίλαθλος αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, όμως τον Νοέμβριο κατάφερε να κάνει την επιθυμία του πραγματικότητα και να δει από κοντά τον αγώνα της Μπέτις με μια άλλη ομάδα που συμπαθούσε, την Ατλέτικο Μαδρίτης, στο Γουάντα Μετροπολιτάνο, ξαπλωμένος σε φορείο του νοσοκομείου και έχοντας ορό, μια εικόνα που συγκλόνισε τον πλανήτη.

«Σήμερα είναι μια πολύ θλιβερή ημέρα, ο Μιγκέλ μας άφησε. Σε ευχαριστούμε που ήσουν παράδειγμα αγώνα και ζωής για όλους μας. Η Ρεάλ Μπέτις στέλνει όλη της την αγάπη στην οικογένεια και τους αγαπημένους σου σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Αναπαύσου εν ειρήνη», έγραψε η Μπέτις στα social media, συνοδεύοντας το μήνυμα με ένα video από συνάντηση που είχε ο Μιγκέλ με τον αρχηγό της ομάδας, Χοακίν.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0