Football Talk

Ολυμπιακός: Κερδίζει πόντους ο Λοβέρα - Ενδιαφέρον της Γαλατασαράι για Ονιεκούρου

Ολυμπιακός: Κερδίζει πόντους ο Λοβέρα - Ενδιαφέρον της Γαλατασαράι για Ονιεκούρου

Ο Μαξ Λοβέρα επέστρεψε στον Ολυμπιακό, βρίσκεται σε καλή κατάσταση και η παραμονή του στο ρόστερ κερδίζει πόντους, την ώρα που οι Τούρκοι γράφουν για ενδιαφέρον της Γαλατασαράι για τον Χένρι Ονιεκούρου.

Γράφει ο Δημήτρης Σπηλιόπουλος

Στην πρώτη του θητεία στον Ολυμπιακό, 1,5 χρόνο περίπου ο Λοβέρα δεν κατάφερε να προσαρμοστεί και να αντιμετωπίσει τον σκληρό είναι αλήθεια ανταγωνισμό. Ωστόσο αυτή τη φορά, οι αποχωρήσεις των Ονιεκούρου, Γκάρι Ροντρίγκες και Αγκιμπού Καμαρά για το Κόπα Άφρικα και η λήξη του δανεισμού του Λοβέρα στη Ράσινγκ Κλουμπ, έχουν… στρώσει το χαλί στον 22χρονο Αργεντινό εξτρέμ για να πάρει μια δεύτερη ευκαιρία στον Ολυμπιακό.

Ο Λοβέρα μπορεί να έρχεται από ένα 20ημερο αποχής, ωστόσο τόσο τα τεστ στα οποία υποβλήθηκε όσο και η εικόνα του στις πρώτες προπονήσεις είναι σε πολύ καλό επίπεδο και αυτό μόνο απαρατήρητο δεν περνάει στον Πέδρο Μαρτίνς. Σε σημείο που ο προπονητής του Ολυμπιακού να θέλει να τον έχει διαθέσιμο από το πρώτο κιόλας ματς της χρονιάς, αυτό της Τετάρτης στη Ριζούπολη απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης. 

Στον Ολυμπιακό έχουν ξεκινήσει ήδη προσπάθειες ώστε να σταλεί από την ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Αργεντινής η μπλε κάρτα του Λοβέρα ώστε να έχει δικαίωμα συμμετοχής. Αυτό δε σημαίνει υποχρεωτικά πως θα πάρει χρόνο συμμετοχής στη Ριζούπολη, αλλά και μόνο το γεγονός πως ο Μαρτίνς τον θέλει στην αποστολή λέει πολλά. 

Την ίδια ώρα δημοσίευμα της τουρκικής Ακσάμ κάνει λόγο για ενδιαφέρον της Γαλατασαράι για τον Χένρι Ονιεκούρου με την ομάδα του Φατίχ Τερίμ να θέλει τον Νιγηριανό δανεικό μέχρι το τέλος της σεζόν με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι. Στον Ολυμπιακό ακόμα τουλάχιστον δεν έχει γίνει κρούση, αλλά φαίνεται πως δεν θα ήταν αρνητικοί να παραχωρήσουν τον Ονιεκούρου ο οποίος δεν έχει αποδώσει ούτε το ελάχιστο από τα αναμενόμενα μέχρι τώρα. Όσων αφορά στον παίκτη, είναι γνωστός ο… έρωτας του με την Γαλατασαράι και τον Φατίχ Τερίμ, ωστόσο και για τον ίδιο αυτή τη στιγμή προτεραιότητα αποτελεί η Εθνική του ομάδα και οι υποχρεώσεις της για το Κόπα Άφρικα. 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0