Football Talk

Γκουαρδιόλα: «Η Άρσεναλ ήταν καλύτερη αλλά συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο» (video)

Γκουαρδιόλα: «Η Άρσεναλ ήταν καλύτερη αλλά συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο» (video)
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν είχε πρόβλημα να παραδεχτεί, παρά τη μεγάλη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι με ανατροπή, πως η Άρσεναλ ήταν καλύτερη στο ματς.

O Πεπ Γκουαρδιόλα παραδέχτηκε στις πρώτες του δηλώσεις μετά το 2-1 στο Emirates, που κρίθηκε στο 90+3' από το χρυσό γκολ του Ρόδρι, πως η Άρσεναλ ήταν καλύτερη στο χορτάρι και πως η δική του ομάδα ταλαιπωρείται από προβλήματα τραυματισμών και κορωνοϊού που δεν της επιτρέπουν να αποδώσει όπως θα ήθελε.

«Συγχαρητήρια, ήταν καλύτερη. Αντιμετωπίσαμε μία ομάδα που είχε δώσει το αμέσως προηγούμενο παιχνίδι της πριν από 6-7 ημέρες. Εμείς είχαμε 2 ημέρες να ετοιμαστούμε και δεν είχαμε ομάδα να παρατάξουμε.

Για αυτό το λόγο βάζουμε έναν επιπλέον παίκτη στον άξονα. Ήταν δύσκολα, δεν είχαμε ενέργεια. Είχαμε πολλές περιπτώσεις με κορωνοϊό αυτή τη σεζόν και τραυματισμούς -τον Φιλ Φόντεν και τον Κάιλ Γουόκερ που επέστρεψε μετά απο καιρό.

Ήμασταν απίστευτα κουρασμένοι. Η Άρσεναλ ήταν καλύτερη σήμερα αλλά αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο», τόνισε ο Καταλανός αναφερόμενος στην επικράτηση της ομάδας του.


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0