Football Talk

Ολυμπιακός: Οι 3+3 «ελληνικές» μεταγραφές

Ολυμπιακός:  Οι 3+3 «ελληνικές» μεταγραφές
Με το βλέμμα στραμμένο στην ελληνική αγορά, οι «ερυθρόλευκοι» ετοιμάζονται να κλείσουν τις μεταγραφικές τους εκκρεμότητες.

Γράφει ο Δημήτρης Σπηλιόπουλος

Η απόκτηση του Κώστα Μανωλά από τη Νάπολι ήταν το μεγάλο «μπαμ» του Βαγγέλη Μαρινάκη πριν ακόμα ανοίξει επίσημα η μεταγραφική περίοδος του Γενάρη, αλλά οι Πειραιώτες δεν σκοπεύουν να μείνουν εκεί. Πέραν από τις ανάγκες  που υπήρχαν στο ρόστερ και από αυτές που προέκυψαν λόγω Κόπα Άφρικα, στον Ολυμπιακό έχουν πάντα ανοιχτές τις κεραίες τους για ευκαιρίες που μπορεί να προκύψουν. 

Τη δεδομένη στιγμή μάλιστα έχουν ξεχωρίσει αρκετές περιπτώσεις από την εγχώρια αγορά με πρώτο και καλύτερο τον Γιώργο Νίκα. Ο 22χρονος κεντρικός χαφ του Λεβαδειακού με την εντυπωσιακή σωματοδομή και κόμμωση α λα Φελαινί βρίσκεται εδώ και καιρό στην «ερυθρόλευκη» λίστα και μετά τις πρόσφατες εμφανίσεις του στα ματς του Κυπέλλου απέναντι στον Ολυμπιακό εδραιώθηκε εκεί. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες οι Πειραιώτες βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την ομάδα της Βοιωτίας για την απόκτηση του με το πιθανότερο σενάριο αυτή τη στιγμή να είναι να παραμείνει δανεικός ως το τέλος της σεζόν στον Λεβαδειακό. 

Μια άλλη περίπτωση που έχει ξεχωρίσει το τμήμα σκάουτινγκ είναι αυτή του Γιώργου Κανελλόπουλου του Αστέρα Τρίπολης. Ο Κανελλόπουλος είναι 21 ετών, μέσος και διεθνής με την Εθνική Ελπίδων. Ακόμα δεν έχει γίνει κάτι επίσημο από πλευράς Ολυμπιακού, αλλά πιθανότατα δεν θα αργήσει. 

Την ίδια ώρα, οι Πειραιώτες περιμένουν την τελική απόφαση του Πέδρο Μαρτίνς για να κάνουν δικό τους τον 20χρονο αριστερό μπακ της Πάρμα και πρώην του Παναθηναικού, Βασίλη Ζαγαρίτη. Σε αντίθεση με τους δύο παραπάνω, ο Ζαγαρίτης αν αποκτηθεί θα έχει από τώρα ρόλο στην πρώτη ομάδα, για να δίνει ανάσες στον Ρέαμπτσιουκ και με την προσδοκία στα χέρια του Μαρτίνς να εξελιχθεί σε έναν αριστερό μπακ υψηλού επίπεδου. 

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, επίσης, έχουν ξεχωρίσει άλλες τρεις περιπτώσεις παικτών στο ελληνικό πρωτάθλημα και οι οποίοι βρίσκονται υπό στενή παρακολούθηση για τα… προσεχώς. Ο λόγος για τον 31 ετών Σενεγαλέζο Μπαντού Εντιαγέ του Αρή, τον 26χρονο Ισπανό Γιον Τοράλ του ΟΦΗ και τον 23χρονο Καμερουνέζο του Αστέρα Τρίπολης, Κέβιν Σονί.  

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0