Football Talk

Το μήνυμα του Κριστιάνο Ρονάλντο για το 2022 είναι γεμάτο… αντεπίθεση!

Το μήνυμα του Κριστιάνο Ρονάλντο για το 2022 είναι γεμάτο… αντεπίθεση!

Ο Πορτογάλος αστέρας αναφέρθηκε στον απολογισμό του 2021 αλλά και τι πρέπει να περιμένουν από εκείνο το 2022.

Το 2021 έκλεισε και κάθε άνθρωπος στη γη έκανε τον δικό του απολογισμό. Επιτυχίες, αποτυχίες και απωθημένα που αναμένεται να καλύψει στο 2022. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έστειλε και εκείνος, το δικό του μήνυμα.

Ο Πορτογάλος επιθετικός δείχνει έτοιμος να κάνει την… αντεπίθεσή του μέσα στο 2022 και να οδηγήσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην κορυφή των αστεριών και της Αγγλίας.

Αναλυτικά είπε:

«Το 2021 έφτασε στο τέλος του και με τίποτα δεν ήταν μία εύκολη χρονιά παρά τα 47 γκολ που σημείωσα σε όλες τις διοργανώσεις.

Δύο διαφορετικοί σύλλογοι, επτά διαφορετικοί προπονητές. Μία τελική φάση EURO με την εθνική ομάδα της χώρας μου και τα προκριματικά στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 που εκκρεμούν.

Στη Γιουβέντους ήμουν περήφανος που κατακτήσαμε το Κύπελλο και το Super Cup και ήμουν ο πρώτος σκόρερ της Serie A. Με την Πορτογαλία το γεγονός ότι έγινα ο κορυφαίος σκόρερ σε EURO ήταν επίσης ένα από τα αξιοσημείωτα της χρονιάς. Φυσικά, η επιστροφή μου στο Ολντ Τράφορντ θα είναι για πάντα μία από τις πιο σημαντικές στιγμές στην καριέρα μου.

Αλλά, δεν είμαι χαρούμενος με όσα έχουμε πετύχει με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κανένας μας δεν είναι και είμαι σίγουρος για αυτό. Γνωρίζουμε ότι πρέπει να δουλέψουμε πιο σκληρά, να παίξουμε καλύτερα και να δώσουμε περισσότερα από όσα δίνουμε τώρα.

Ας κάνουμε αυτή την Πρωτοχρονιά ένα σημείο αλλαγής για τη σεζόν. Ας υποδεχτούμε το 2022 με υψηλότερο πνεύμα και ισχυρότερη νοοτροπία. Ας φτάσουμε στα αστέρια και να βάλουμε το σύλλογο εκεί όπου ανήκει. Στηρίξτε μας, όλοι στηριζόμαστε σ' όλους σας»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0