Football Talk

Καλύτερος ποδοσφαιριστής της Σέριφ για το 2021 ο Αθανασιάδης!

Καλύτερος ποδοσφαιριστής της Σέριφ για το 2021 ο Αθανασιάδης!

Μπορεί να βρίσκεται μόλις έξι μήνες αλλά ο Γιώργος Αθανασιάδης έγινε δικαίως, ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της Σέριφ Τιρασπόλ για το 2021.

Ένας πραγματικός «κέρβερος» στα παιχνίδια του Champions League. Ο Γιώργος Αθανασιάδης μπορεί να έφυγε κακήν κακώς από την Ελλάδα το περασμένο καλοκαίρι, όμως στη Σέριφ Τιρασπόλ, αναγεννήθηκε.

Ο Έλληνας πορτιέρο, με τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις σε Μολδαβία και Ευρώπη, δεν άφησε περιθώρια στους ανθρώπους της ομάδας. Συγκεκριμένα, ψηφίστηκε ως ο καλύτερο ποδοσφαιριστής της ομάδας για το έτος 2021, παρότι βρίσκεται εκεί μόλις έξι μήνες.

Οι Σεμπαστιάν Τιλ και Αντάμα Τραορέ έμειναν πίσω στην σχετική κούρσα, με την ανακοίνωση της Σέριφ να λέει το εξής: «Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας που διεξήχθη ανάμεσα στους οπαδούς της ομάδας, ο τερματοφύλακας της Σέριφ, Γιώργος Αθανασιάδης, είναι ο καλύτερος παίκτης για το 2021. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Τιλ και στην τρίτη ο επιθετικός Αντάμα Τραορέ. Ευχαριστούμε τους οπαδούς για την ψήφο τους και συγχαίρουμε τον Γιώργο για το τίτλο του καλύτερου παίκτη της Σέριφ για το 2021»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0