Football Talk

ΑΕΚ: Έρχεται δίμηνο «κόλαση»

ΑΕΚ: Έρχεται δίμηνο «κόλαση»
Μετά την κλήρωση της προημιτελικής και ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας το πρόγραμμα της ΑΕΚ έως τέλος Φλεβάρη είναι γεμάτο ντέρμπι…

Η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδος δεν έβγαλε τυχερή την ΑΕΚ καθώς στα προημιτελικά του θεσμού κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ κι εφόσον περάσει θα παίξει με το ζευγάρι Παναιτωλικός – Ολυμπιακός. Τα ματς του Κυπέλλου για την ΑΕΚ «παντρεύονται» σε αυτά του πρωταθλήματος και είναι γεμάτα ντέρμπι

Είναι χαρακτηριστικό πως μέσα στο επόμενο δίμηνο η ΑΕΚ θα δώσει 7 ντέρμπι, με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, ενώ θα αντιμετωπίσει και τον Άρη στη Θεσσαλονίκη!

Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος (5/1) η ΑΕΚ πάει στη Λαμία να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα και από εκεί και μετά ξεκινούν τα ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Στις 9/1 τον φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα, μετά από λίγες ημέρες (18-20/1) πάει στην Τούμπα για το πρώτο μεταξύ τους ματς Κυπέλλου και στις 25-27/1 έχουμε τη ρεβάνς στο ΟΑΚΑ. Μέσα στον Γενάρη τρία ματς με τον ΠΑΟΚ έχει να δώσει η Ένωση λοιπόν. Στις 2 Φλεβάρη πάει στο Χαριλάου να αντιμετωπίσει τον Άρη για το πρωτάθλημα, ενώ εφόσον περάσει τον ΠΑΟΚ και πάει στα ημιτελικά το πιο πιθανό είναι να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό 8-10/2. Έναν Ολυμπιακό τον οποίο σίγουρα θα αντιμετωπίσει για το πρωτάθλημα στο Καραϊσκάκη στις 13/2, ενώ στις 27/2 η ΑΕΚ πάει στη Λεωφόρο να παίξει με τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα. Ο Μάρτιος θα μπει (1-3/3) με τη ρεβάνς της ημιτελικής φάσης, εφόσον περάσει όπως είπαμε η ΑΕΚ τον ΠΑΟΚ.

Στο ενδιάμεσο των ντέρμπι υπάρχουν φυσικά κι άλλα επικίνδυνα παιχνίδια για την ΑΕΚ, εντός κι εκτός έδρας για το πρωτάθλημα.

Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα της ΑΕΚ όπως παρουσίασε η ΠΑΕ μέχρι και το τέλος της κανονικής περιόδου:

270313610_306385618165607_5304279929634968916_n.jpg

Θοδωρής Καρβουνιάρης

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0