Football Talk

Λίβερπουλ: Τελείωσε την χρονιά όπως την… ξεκίνησε – δίχως να σκοράρει μετά από 28 ματς και 75 γκολ!

Λίβερπουλ: Τελείωσε την χρονιά όπως την… ξεκίνησε – δίχως να σκοράρει μετά από 28 ματς και 75 γκολ!

Μπορεί η Λίβερπουλ να είχε σκοράρει σε 28 συνεχόμενα ματς από τον Απρίλιο και έπειτα σε όλες τις διοργανώσεις, όμως εν τέλει κατέληξε να ολοκληρώσει το 2021 ακριβώς όπως το ξεκίνησε. Δίχως να βρει δίχτυα, με την Λέστερ αυτή την φορά να την κρατά στο «μηδέν».

Επρόκειτο για μία από τις αναμετρήσεις που αν κάποιος παρακολουθούσε εξαρχής, θα διαπίστωνε πως δεν ήταν η βραδιά της Λίβερπουλ. Στο Κινγκ Πάουερ απέναντι στην Λέστερ, οι «αλεπούδες» αρχικά στάθηκαν τυχερές.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ αστόχησε σε πέναλτι μόλις για δεύτερη φορά στην Premier League και για… πρώτη μετά το 2017, ενώ οι «κόκκινοι» συνολικά απώλεσαν πολύ σημαντικές ευκαιρίες, προτού ο Λούκμαν δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του.

Ο Κάσπερ Σμάιχελ ήταν εξαιρετικός και ο Μανέ, ο Ζότα και οι υπόλοιποι δεν μπόρεσαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα, για να δώσουν το προβάδισμα στην Λίβερπουλ.

Άμεση συνέπεια; Να παραμείνουν στο «μηδέν» οι «κόκκινοι», για πρώτη φορά μετά από τον Απρίλιο του 2021. Τότε ήταν κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης και τώρα, η Λέστερ ήταν αυτή που την σταμάτησε, πανηγυρίζοντας δύο διαδοχικές νίκες απέναντί της σε επίπεδο Premier League, για πρώτη φορά μετά το 1998-99!

Πέρασαν 28 ματς έως ότου η αφλογιστία της Λίβερπουλ να κάνει και πάλι την εμφάνισή της. Ωστόσο, το οξύμωρο της υπόθεσης, είναι πως το σύνολο του Γιούργκεν Κλοπ ολοκληρώνει το 2021, δίχως να σκοράρει. Ακριβώς δηλαδή όπως το ξεκίνησε…

Πριν από 12 μήνες για την ακρίβεια, η Λίβερπουλ, στο πρώτο ματς της σεζόν, ηττήθηκε με 1-0 από την Μπέρνλι στο Άνφιλντ. Τώρα, με το ίδιο σκορ, γνώρισε μία κομβικής σημασίας ήττα ως προς την εξέλιξη της Premier League, από την Λέστερ του Μπρένταν Ρότζερς!

Τα 75 γκολ που πέτυχε η Λίβερπουλ στο μεσοδιάστημα μπήκαν στον «πάγο» για 90 λεπτά και πλέον οι «κόκκινοι» πρέπει να βγάλουν αντίδραση. Το ότι ακολουθεί το ματς με την Τσέλσι, καθιστά την συνέχεια ακόμη πιο εντυπωσιακή…

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0