Football Talk

Μπαρτσελόνα: Πολύ κοντά σε συμφωνία για τον Αθπιλικουέτα το καλοκαίρι!

Μπαρτσελόνα: Πολύ κοντά σε συμφωνία για τον Αθπιλικουέτα το καλοκαίρι!

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Σέζαρ Αθπιλικουέτα για τη μεταγραφή του στην Ισπανία, το ερχόμενο καλοκαίρι. 

Ο αρχηγός της Τσέλσι είναι έτοιμος να επιστρέψει στη χώρα του, μετά από μία δεκαετία με τη φανέλα των «μπλε»! Ο 32χρονος Ισπανός είναι χωρίς αμφιβολία ένας από τους καλύτερους αμυντικούς των τελευταίων χρόνων και η Μπαρτσελόνα κάνει μία πανέξυπνη κίνηση που δεν θα τις στοιχίσει, αφού το συμβόλαιο του λήγει τον Ιούνιο. 

Οι «Καταλανοί» χτίζουν από νωρίς την ομάδα τους για την επόμενη χρονιά, με τον Σέζαρ Αθπιλικουέτα να καλείται να καλύψει τα προβλήματα του δεξιού άκρου της άμυνας. Μιας και ο Σερτζίνιο Ντεστ δεν έχει εντυπωσιάσει τον Τσάβι και φέρεται να έχει μπει στη λίστα πώλησης. 

Ο πολύπειρος αμυντικός της Τσέλσι έχει κατακτήσει τα πάντα με την ομάδα του Λονδίνου και θα φύγει ως ένας «θρύλος» του κλαμπ. Η ιστορία του ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2012, όταν και αγοράστηκε από την Μαρσέιγ με επτά εκατομμύρια λίρες. Μία δεκαετία μετά… γυρνώντας τα χρόνια πίσω, έχει κατακτήσει τα πάντα!

Αναλυτικότερα, με τη φανέλα της Τσέλσι έχει κατακτήσει δύο Premier League , ένα UEFA ChampionsLeague, δύο UEFA Europa League, ένα UEFA Super Cup, ένα κύπελλο FA Cup και ένα League Cup!

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0