Football Talk

Ίντερ: Παρακολουθεί τον Γκίντερ που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι

Ίντερ: Παρακολουθεί τον Γκίντερ που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι

Ο Ματίας Γκίντερ δεν ανανεώνει με τη Μπορούσια Μενχενγκλάκντμπαχ και αναζητεί ομάδα για το καλοκαίρι, με την Ίντερ να έχει τον πρώτο λόγο.

Οι «νερατζούρι» θέλουν να εξασφαλίσουν την υπογραφή του Ματίας Γκίντερ, ο οποίος ανακοίνωσε πως δεν θα ανανεώσει με την Γκλάντμπαχ και θα αποχωρήσει, έπειτα από τέσσερα χρόνια στην ομάδα.

Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός έχει πραγματοποιήσει φέτος 17 συμμετοχές με τη φανέλα της ομάδας τους και έχει βοηθήσει να κρατηθεί ανέπαφη η εστία, μόλις τέσσερις φορές. Πιο συγκεκριμένα σε δύο αγώνες DFB Pokal και δύο αγώνες Πρωταθλήματος

Η διοίκηση της Ίντερ φαίνεται να έχει βρει τη λύση… με «ελεύθερους» παίκτες, λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει. Το γεγονός αυτό όμως δεν φαίνεται να την επηρεάζει αρνητικά, αφού οι Έντιν Τζέκο και Χακάν Τσαλχάνογλου οι οποίοι ήρθαν από Ρόμα και Μίλαναντίστοιχα διανύουν, πολύ καλές εμφανίσεις και βοηθάνε την ομάδα τους να κατακτήσει για δεύτερη σερί φορά το Πρωτάθλημα Ιταλίας

Επιπροσθέτως, η ιταλική ομάδα έχει βρει και τερματοφύλακα για το ερχόμενο καλοκαίρι, με τον Αντρέ Ονανά του Άγιαξ να βρίσκεται πολύ κοντά στο να υπογράψει, μιας και το συμβόλαιο του με τον «Αίαντα» εκπνέει σε έξι μήνες. 


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0