Football Talk

Ρεάλ Μαδρίτης: Το καυτό -μεταγραφικά- 2022, κρίνεται από τις αποχωρήσεις!

Ρεάλ Μαδρίτης: Το καυτό -μεταγραφικά- 2022, κρίνεται από τις αποχωρήσεις!
Ακόμα κι όταν λέγεσαι Ρεάλ Μαδρίτης, οι κινήσεις σου στο μεταγραφικό παζάρι βασίζονται στην ισορροπία εσόδων-εξόδων και κάπως έτσι, στο «καυτό» μεταγραφικά 2022, ο ερχομός των Εμπαπέ, Ρίντιγκερ, κρίνεται, για παράδειγμα, από την αποχώρηση των Μπέιλ, Ίσκο.
Σχετικά Άρθρα

Δύο χρόνια χωρίς ακριβές μεταγραφές είναι πολλά για τη Ρεάλ Μαδρίτης και ο ερχομός του νέου έτους, μάλλον θα επαναφέρει την τάξη. Ίσως και άμεσα, αφοή η μοναξιά της κορυφής στη La Liga και το +8 από τους διώκτες της δεν σημαίνει κάτι, και ήδη από τον Ιανουάριο, αναμένονται ανακατατάξεις.

Οι Μερένχες γνωρίζουν πολύ καλά τι θέλουν από το μεταγραφικό παζάρι, αλλά για να το αποκτήσουν, πρέπει να ξεφορτωθούν βαριά συμβόλαια και παίκτες που δεν υπολογίζονται, αλλά χρυσοπληρώνονται.

Η αποχώρηση των Γκάρεθ Μπέιλ και Ίσκο βρίσκεται σε πρώτο πλάνο, ενώ οι Μαριάνο Ντίας, Λούκα Γιόβιτς και Εντέν Αζάρ, θα κουνήσουν επίσης… μαντήλι αν έρθει η κατάλληλη πρόταση, ώστε να ανοίξει χώρος για τις επιθυμητές προσθήκες.


Όσον αφορά αυτές, δεν είναι κοινό μυστικό πως ο διακαής πόθος της ήταν και παραμένει ο Κιλιάν Εμπαπέ. Τα 200 εκατ. ευρώ που προσέφερε το περασμένο καλοκαίρι στην Παρί Σεν Ζερμέν δεν φάνηκαν αρκετά για να αλλάξουν τη γνώμη των Γάλλων. Ωστόσο, με το συμβόλαιό του να λήγει τον Ιούνιο του 2022, του δίνεται το δικαίωμα να διαπραγματευθεί με όποιον σύλλογο επιθυμεί στις αρχές του νέου έτους. Και όλοι ξέρουν με «ποιον» επιθυμεί, οπότε αργά ή γρήγορα, αναμένεται να μεταβεί στη Μαδρίτη. Δεν είναι, όμως, το μόνο όνομα που «παίζει» για την επιθετική γραμμή της.


Ο Έρλινγκ Χάαλαντ, το πιθανότερο αντίπαλο δέος του Εμπαπέ στα επόμενα χρόνια, στην ερώτηση για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή, θα είναι διαθέσιμος για 75 εκατ. ευρώ το ερχόμενο καλοκαίρι. Ένα πόσο, το οποίο λίγες ομάδες -μεταξύ αυτών και η Ρεάλ Μαδρίτης- μπορούν να το καλύψουν και εφόσον ο 23χρονος Γάλλος μετακινηθεί ως ελεύθερος, ένα δίδυμο Εμπαπέ-Χάαλαντ δεν θα μπορούσε να θεωρηθεί απίθανο.

Εκτός από την επιθετική γραμμή, ενίσχυση ζητείται και στα μετόπισθεν, όμως. Μετά την απόκτηση του Νταβίντ Αλάμπα, η Ρεάλ Μαδρίτης αναζητά αγωνιωδώς τον ιδανικό παρτενέρ του Αυστριακού και μάλλον τον έχει βρει, στο πρόσωπο του Αντόνιο Ρίντιγκερ.

Ο Γερμανός στόπερ της Τσέλσι έχει ανεβάσει κατακόρυφα τις απαιτήσεις του και ίσως οι «μπλε» του Λονδίνου δεν καταφέρουν να τις ικανοποιήσουν. Σε αυτήν την περίπτωση η Ρεάλ Μαδρίτης καραδοκεί, ούσα διατεθειμένη να διπλασιάσει τις αποδοχές του, έχοντας ως «άσο» στο… μανίκι της τον Αλάμπα, που διατηρεί άριστες σχέσεις με τον 28χρονο κεντρικό αμυντικό, ενώ δύο πρώην παίκτες της Τσέλσι, ο Κουρτουά και ο Αζάρ, μπορούν να του επιβεβαιώσουν πως η Μαδρίτη είναι μία πόλη ικανή να του προσφέρει τα πάντα.

Παράλληλα, με τον Μαρσέλο να θεωρείται δεδομένο πως θα αποχωρήσει, τη θέση του ίσως καλύψει ο Άλεξ Σάντρο της Γιουβέντους, ενώ τόσο ο Ρις Τζέιμς της Τσέλσι, όσο και ο Ράιαν Γκράβενμπερχ του Άγιαξ, εξετάζονται πολύ σοβαρά για τη μεσαία γραμμή. 

Όπως γίνεται αντιληπτό, το 2022 αναμένεται «καυτό» μεταγραφικά για τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά για να ανοίξει ο «δρόμος» για νέες προσθήκες, απαιτούνται άμεσες και επικερδείς αποχωρήσεις. Η μεταγραφολογία προς το παρόν καλά κρατεί, και καθώς φαίνεται, είμαστε ακόμη στην αρχή!

Πηγή: marca.com

Φάνης Τσοκανάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0