Football Talk

Επιβεβαίωσε τις τάσεις φυγής του Μαρσιάλ ο Ράνγκνικ: «Μου είπε πως είναι ώρα για μία αλλαγή»!

Επιβεβαίωσε τις τάσεις φυγής του Μαρσιάλ ο Ράνγκνικ: «Μου είπε πως είναι ώρα για μία αλλαγή»!

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Άντονι Μαρσιάλ, με τον Ραλφ Ράνγκνικ να επιβεβαιώνει τις φήμες που θέλουν τον Γάλλο επιθετικό να αποχωρεί από το Όλντ Τράφορντ, με τον επόμενο, ποδοσφαιρικό του προορισμό να μην είναι δεδομένος.

Μπορεί ο Άντονι Μαρσιάλ να μην τα πήγε άσχημα υπό τις οδηγίες του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στην τρέχουσα Premier League, έχοντας σκοράρει και απέναντι στην Έβερτον, στο 1-1 των «κόκκινων διαβόλων», όμως η υπομονή του αναλογικά με τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής του έχει εξαντληθεί.

Τις φήμες που τον θέλουν να αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του επιβεβαίωσε ο Ραλφ Ράνγκνικ στην συνέντευξη Τύπου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Νιούκαστλ, λέγοντας πως ο Γάλλος επιθετικός του μίλησε για… αλλαγή! Ωστόσο, άγνωστός παραμένει προς το παρόν ο επόμενος σταθμός της καριέρας του.

Ενδιαφέρεται για την απόκτησή του η Νιούκαστλ, δεν είναι δεδομένο πως ο Μαρσιάλ θέλει να παραμείνει στο «Νησί»!

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Ραλφ Ράνγκνικ:

«Ο Άντονι θέλει να φύγει. Μου είπε πως αισθάνεται ότι είναι η σωστή ώρα για μία αλλαγή. Προς το παρόν, δεν υπάρχει κάποια πρόταση από κάποιο σύλλογο, από όσο γνωρίζω. Όσο αυτό συνεχίζεται, θα παραμείνει»!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0