Football Talk

Γκουαρδιόλα: «Εμβολιαστείτε για να μην κλείσουν τα γήπεδα»

Γκουαρδιόλα: «Εμβολιαστείτε για να μην κλείσουν τα γήπεδα»

Την παράκλησή του προς τους Άγγλους φιλάθλους να εμβολιαστούν εξέφρασε ο Πεπ Γκουαρδιόλα.

Ο κορωνοϊός δεν έχει σταματήσει να προκαλεί προβλήματα, με την Premier League να γνωρίζει πολύ καλά από αυτά! Με τις αναβολές των παιχνιδιών να είναι ασταμάτητες, το σενάριο της διακοπής του πρωταθλήματος ήταν κάτι που ακούστηκε τις προηγούμενες ημέρες.

Έτσι λοιπόν ο Πεπ Γκουαρδιόλα προχώρησε σε μια θερμή παράκληση των φιλάθλων της Αγγλίας να εμβολιαστούν, προκειμένου να μην χρειαστεί η κυβέρνηση να προβεί σε σκληρότερα μέτρα.

Αναλυτικά είπε:

«Δεν θα μου άρεσε ειλικρινά το ενδεχόμενο να κλείσουν ξανά οι εξέδρες. Τα κρούσματα αυξάνονται σε όλον τον κόσμο, όχι μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτοί οι άνθρωποι πηγαίνουν στα γήπεδα και μπορούν να μολύνουν και να μολυνθούν. Στα γήπεδα, οι άνθρωποι δεν φορούν μάσκες. Είναι αυτό που με εκπλήσσει περισσότερο. Θα πρέπει να εμβολιαστούμε και με αναμνηστική δόση, εάν αυτό αποφασισθεί, αλλά και να απολυμαίνουμε τα χέρια μας, να τηρούμε την κοινωνική απόσταση και να φοράμε προστατευτικές μάσκες.

Εμπιστεύομαι τους επιστήμονες γιατί ξέρουν απολύτως περισσότερα από όσα ξέρω. Οι άνθρωποι δεν πεθαίνουν όταν κάνουν ένα εμβόλιο, οι άνθρωποι μπορεί να πεθάνουν εάν δεν κάνουν ένα εμβόλιο»,

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0