Football Talk

Γιοβάνοβιτς: «Στείλαμε τον κόσμο σπίτι του, πρέπει να τον ξαναφέρουμε στο γήπεδο!»

Γιοβάνοβιτς: «Στείλαμε τον κόσμο σπίτι του, πρέπει να τον ξαναφέρουμε στο γήπεδο!»
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της COSMOTE TV, μετά την ισοπαλία της ομάδας του (23/12, 0-0) με τον Βόλο, μέσω της οποίας «τσέκαρε» το εισιτήριό της, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.
Ευχαριστημένος και προβληματισμένος, παράλληλα, παρουσιάστηκε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στις δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της COSMOTE TV, μετά το πέρας της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Βόλο (23/12, 0-0).

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Είμαι ικανοποιημένος από την πρόκριση. Δεν με ενδιαφέρει αν ήταν νίκη ή ισοπαλία. Ήταν δύσκολη, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδαΣήμερα ήμασταν αρκετά καλοί, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε τις ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να αποκτήσουμε το πλεονέκτημα. Δεν το καταφέραμε. Στο δεύτερο ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο, γιατί ήταν θέμα ενός γκολ. Είτε θα το βάζαμε εμείς, είτε ο Βόλος. Η αποβολή βοήθησε την κατάσταση για να είμαστε πιο ήρεμοι.

Σε τέτοια παιχνίδια μια φάση μπορεί να κρίνει την έκβαση μίας πρόκρισης. Μπορούσαμε να το τελειώσαμε πιο νωρίς, ανησυχήσαμε, αλλά στο τέλος δίκαια προκριθήκαμε
Δεν έχουμε καταφέρει πολλά πράγματα. Καταφέραμε σε ένα διάστημα του πρωταθλήματος να απολαύουμε τη γεμάτη Λεωφόρο. Ο κόσμος γέμισε το στάδιο, ήταν εκπληκτική ατμόσφαιρα. Δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε, τους στείλαμε σπίτια τους και πρέπει να παλέψουμε για να τους φέρουμε ξανά. Με θετικά αποτελέσματα θα το καταφέρουμε».
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0