Football Talk

Ιωνικός - Λαμία 0-1: «Άνετη» πρόκριση με Ελευθεριάδη (video)

Ιωνικός - Λαμία 0-1: «Άνετη» πρόκριση με Ελευθεριάδη (video)
Η Λαμία επικράτησε 1-0 του Ιωνικού στη Νίκαια και σε συνδυασμό με τη νίκη της με 2-0 στον πρώτο αγώνα πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Ιωνικός υποδέχτηκε τη Λαμία για τη ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας, με το πάνω χέρι να το είχε η ομάδα της Φθιώτιδας, η οποία είχε επικρατήσει 2-0 στο πρώτο ματς. Ο Ελευθεριάδης ήταν αυτός που σφράγισε την πρόκριση στη Νίκαια πετυχαίνοντας το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης και στέλνοντας την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου στα προημιτελικά.  

1ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ 

Η Λαμία είχε το πάνω χέρι στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και έχοντας το προβάδισμα (2-0) από τον πρώτο αγώνα και δεν αισθανόταν πίεση.

Στο 21’ οι φιλοξενούμενοι έχασαν καλή ευκαιρία. Ο Μπεχαράνο δοκίμασε το πόδι του μακριά από την περιοχή, με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Χουτεσιώτη. Λίγα λεπτά μετά, στο 28’ οι Λαμιώτες είχαν δοκάρι. Ο Μαρτίνεθ έκανε μία σέντρα-σουτ, ο Βαφέας έδιωξε με το κεφάλι, με την μπάλα να παίρνει περίεργη τροχιά και να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι. 

Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους η Λαμία πήρε το προβάδισμα στο σκορ. Ο Ρόμανιτς έστρωσε την μπάλα στον Ελευθεριάδη, ο οποίος από τα δεξιά της περιοχής, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, δίνοντας καθαρό προβάδισμα πρόκρισης πλέον, με 3-0 συνολικό σκορ. 



Το πρώτο ημίχρονο στη Νίκαια βρήκε τη Λαμία να προηγείται 1-0 του Ιωνικού με γκολ του Ελευθεριάδη και σε συνδυασμό με το 2-0 του πρώτου αγώνα, οι φιλοξενούμενοι είχαν καθαρό προβάδισμα πρόκρισης στους οκτώ.

2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Το παιχνίδι στην επανάληψη απέκτησε καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα. Η υπόθεση της πρόκρισης είχε κριθεί και ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κατακόρυφα.

Την...μονοτονία έσπασε ένα καλό σουτ του Καμπράλ (58΄) πέρασε λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι των φιλοξενούμενων και τα σουτ των Πογκοσιάν (65΄) και Κιάκου (79΄) που έδιωξε δις ο Σαράνοφ. Από την πλευρά της Λαμίας σουτ του Ρόμανιτς χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι στο 92΄. 



Οι συνθέσεις των δυο ομάδων 

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης (92΄Χριστοδουλής), Μύγας (59΄Γκοτσούλιας), Βαφέας (59΄Πογκοσιάν), Σάντσες, Βαλεριάνος, Τσιριγώτης, Κιάκος, Ντάλσιο (84΄Κωνσταντινίδης), Άοσμαν, Καμπράλ (84΄Ματσούκας), Μάναλης.

ΛΑΜΙΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Σαράνοφ, Προβυδάκης, Τζανετόπουλος, Γκόλεμιτς, Μαρτίνεθ, Τζανδάρης (69΄Γκέντσογλου), Μπεχαράνο (88΄Μαζουλουξής), Ρόμανιτς, Τάιρον (69΄Νούνιες), Ελευθεριάδης, Αραμπούλι (81΄Τσούκαλος). 

Ευτυχία Γιαπουτζή

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0