Football Talk

ΟΦΗ – Άρης 0-2: Επαγγελματική νίκη με Καμαρά και άνετη πρόκριση στους «8»! (video)

ΟΦΗ – Άρης 0-2: Επαγγελματική νίκη με Καμαρά και άνετη πρόκριση στους «8»! (video)

Το 3-1 του πρώτου αγώνα έδινε ένα σαφές προβάδισμα στον Άρη ενόψει τη ρεβάνς επί του ΟΦΗ και οι Μπρούνο Γκάμα και Αμπουμπακάρ Καμαρά έκαναν ακόμα πιο απλή την πρόκριση στους «8» για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, χαρίζοντας τη νίκη με 2-0.

Με σαφώς καλύτερη εμφάνιση, ο Άρης ντούμπλαρε τις νίκες του επί του ΟΦΗ και έκλεισε μία θέση στα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας. Ο Μπρούνο Γκάμα και ο Αμπουμπακάρ Καμαρά διαμόρφωσαν το τελικό 2-0 και σε συνδυασμό με το 3-1 του πρώτου αγώνα, οι «κίτρινοι» πήραν την πρόκριση.

1ο ημίχρονο

Ο ΟΦΗ μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι και έψαξε ένα γρήγορο γκολ που θα έβαζε «φωτιά» στο ματς. Αντίθετα, ο Άρης κράτησε παθητική στάση και απλώς ήθελε να διατηρήσει το μηδέν στην εστία του. Δεν άφησε το ματς να πάρει διαστάσεις «ροντέο» και έτσι δεν είχαμε κάποια ιδιαίτερη φάση στις αρχές του ματς.

Το παιχνίδι είχε αρκετή ένταση, με τις δύο ομάδες να φτάνουν μέσα στην αντίπαλη περιοχή με σέντρες των Μαρινάκη και Μπρούνο Γκάμα αντίστοιχα, όμως χωρίς κάποια τελική προσπάθεια. Η σημαντική στιγμή, που επηρέασε και την εξέλιξη, ήταν η αποβολή του 43ου λεπτού για τον ΟΦΗ.

Ο Μεγιάδο, που είναι από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της ομάδας στα τελευταία ματς, έκανε ένα επικίνδυνο τάκλιν από πίσω στον Καμαρά, είδε αρχικά την κίτρινη κάρτα αλλά μέσω του VAR, ο διαιτητής έδειξε την απευθείας κόκκινη. Αυτή η αποβολή έπαιξε τεράστιο ρόλο στην επανάληψη, με το πρώτο μέρος να λήγει στο 0-0.

2ο ημίχρονο

Ο Άρης, με αριθμητικό πλεονέκτημα, διαχειρίστηκε καλύτερα το ματς και έψαξε να βρει γρήγορα ένα γκολ. Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά έκανε την σέντρα και η μπάλα βρήκε στο χέρι του Μαρινάκη, με τον ρέφερι να δείχνει την άσπρη βούλα στο 49ο λεπτό. Ο Μπρούνο Γκάμα ευστόχησε και ο Άρης μπήκε μπροστά στο σκορ και, μάλιστα πολύ νωρίς.

Η συνέχεια ήταν περισσότερο στον Άρη. Οι «κίτρινοι» έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να γράψουν το 2-0 αλλά έχαναν τη μία φάση μετά την άλλη. Ο ΟΦΗ δεν μπορούσε να αντιδράσει και ειδικά με δέκα παίκτες. Τελικά, οι «κίτρινοι» τελείωσαν το ματς και κατάφεραν να βρουν δίχτυα με τον Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Ο έμπειρος άσος έλαβε τη μπάλα στην περιοχή μετά από πίεση του Άρη, έκανε το σουτ στην κλειστή γωνία του Επασί και τελείωσε το θέμα πρόκριση υπέρ της ομάδας του Μάντζιου. Ουσιαστικά, η συνέχεια του παιχνιδιού είχε διαδικαστικό χαρακτήρα για τις δύο ομάδες, με τον Άρη να παίρνει εν τέλει την πρόκριση.



ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Βάτερμαν, Μαρινάκης, Βούρος, Γιαννούλης, Μπαλογιάννης, Μεγιάδο, ΝτεΓκουζμάν, Τοράλ (68’ Κοροβέσης), Καμάου (63’ Λάμπρου), Τσιλιανίδης (63’ Γιάννου), Καστάνιος (63’ Στάικος)
ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Σούντγκρεν, Φαμπιάνο (75’ Μπεναλουάν), Μπράμπετς, Γκάνεα, Σάσα, Τζέγκο, Ντιαγέ (64’ Ματίγια), Μπρούνο Γκάμα (75’ Λόπεθ), Ιτούρμπε (64’ Λούμορ), Καμαρά (85’ Μαρμαρίδης).

Νότης Χάλαρης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0