Football Talk

Μαρσέιγ: To χριστουγεννιάτικο déjà vu του Παγιέ και το «δώρο» των Μασσαλών!

Μαρσέιγ: To χριστουγεννιάτικο déjà vu του Παγιέ και το «δώρο» των Μασσαλών!

Ο Ντιμιτρί Παγιέ πανηγύρισε ακόμη ένα γκολ με την φανέλα της Μαρσέιγ, φορώντας ένα χριστουγεννιάτικο σκουφάκι!

Αφού ισοφάρισε από το σημείο του πέναλτι στις καθυστερήσεις στο ματς κόντρα στη Ρεμς (22/12, 1-1), ο άσσος της Μαρσέιγ, Ντιμιτρί Παγιέ, γιόρτασε το τέρμα του φορώντας ένα χριστουγεννιάτικο καπέλο, όπως κάνει τα τελευταία δύο χρόνια.

Αυτός που συνηθίζει να… μοιράζει δώρα όλο τον χρόνο χάρισε στο κοινό του ένα μικρό έπαθλο παρηγοριάς αυτό το βράδυ της Τετάρτης, σημειώνοντας το έκτο γκολ για τη σεζόν και αποφεύγοντας την τέταρτη ήττα της σεζόν για την ομάδα του.

Φυσικά αυτό δεν έμεινε ασχολίαστο από τον γαλλικό Τύπο, με την «L’ equipe» να τον χαρακτηρίζει ως «δώρο»!

FHR1ryPWUAEPWIF.jpg

Μια εικόνα που θυμίζει εκείνη της 21ης ​​Δεκεμβρίου 2019 για τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς, όπου ο Γάλλος είχε ήδη σκοράρει στο τέλος του αγώνα για να ολοκληρώσει ένα ρεσιτάλ, πριν φορέσει το κόκκινο σκουφάκι εναντίον της Νιμ (3-1).

61c3a9e72000005a1d8d5960.jpeg

Στο τέλος της συνάντησης, αφού επέκρινε την επικοινωνία του διαιτητή, ο Γάλλος διεθνής υπενθύμισε τον προσωπικό του στόχο για τη σεζόν: να φτάσει τα 100 γκολ και τις 100 ασίστ αυτή τη σεζόν στη Ligue 1. «Θα ήμουν ο πρώτος που θα το συνειδητοποιούσα. Αυτό δεν είναι τετριμμένο», τονίζει αρχικά και προσθέτει «αφού δεν σκόραρα για τέσσερα παιχνίδια, ήμουν αυτός που έβγαζε τις ασίστ. Ούτε που με ενοχλεί, αρκεί να είμαι αποτελεσματικός, αυτό είναι το βασικό».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0