Football Talk

Ολυμπιακός: Για την πρόκριση με έξτρα κίνητρο από Μαρτίνς

Ολυμπιακός: Για την πρόκριση με έξτρα κίνητρο από Μαρτίνς
Με αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα και στόχο να ανατρέψει το 3-2 του πρώτου αγώνα ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Λεβαδειακό στο «Γεώργιος Καραισκάκης».

Γράφει ο Δημήτρης Σπηλιόπουλος

Το τελευταίο του παιχνίδι μέσα στο 2021 δίνει απόψε (19:00) ο Ολυμπιακός που φιλοξενεί στο Φάληρο τον Λεβαδειακό για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Την πρώτη μέρα του Δεκέμβρη οι ερυθρόλευκοι έκαναν μια από τις χειρότερες εμφανίσεις τους φέτος και ηττήθηκαν με 3-2 από τον Λεβαδειακό στην Βοιωτία και ως εκ τούτου κάθε άλλο παρά τυπική διαδικασία αποτελεί η ρεβάνς. 

Γι αυτό και ο Πέδρο Μαρτίνς απαιτεί από τους παίκτες του την ανάλογη σοβαρότητα ώστε να τελειώνουν με την πρόκριση όσο πιο γρήγορα γίνεται. Μάλιστα, έδωσε ένα έξτρα κίνητρο στους ποδοσφαιριστές καθώς σε περίπτωση πρόκρισης στα προημιτελικά του Κυπέλλου, η Χριστουγεννιάτικη άδεια τους θα επεκταθεί για μια ημέρα και αντί για 28 θα επιστρέψουν στις προπονήσεις στις 29 Δεκέμβριου. 

Αυτό, θα αφορά όλους τους παίκτες, ακόμα και αυτούς που δεν βρίσκονται στην αποστολή, όπως ο Ελ Αραμπί που έκανε μια μικροεπέμβαση σε δάχτυλο του αριστερού του χεριού. Εκτός αποστολής έμεινε και ο Κούντε που επίσης έχει ενοχλήσεις, με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει προαναγγείλει αρκετές αλλαγές συγκριτικά με την ίδια ενδεκάδα που βάζει στα τρία τελευταία παιχνίδια. 

Ο Κρίστινσον αναμένεται να υπερασπιστεί την ερυθρόλευκη εστία, ενώ στην άμυνα ο Μπα θα πάρει φανέλα βασικού δίπλα σε κάποιον εκ των Σισέ, Παπασταθόπουλο. Στο αριστερό άκρο είναι πιθανό να δούμε τον Καρμπόβνικ να αγωνίζεται για πρώτη φορά μετά τις 26 Σεπτεμβρίου, ενώ δεξιά ο Ανδρούτσος έχει προβάδισμα αντί του Λαλά. Στη μεσαία γραμμή μόνο ο Μαντί Καμαρά θεωρείται σίγουρος και μένει να δούμε με ποιους θα τον πλαισιώσει ο Μαρτίνς, ενώ όσων αφορά στην επιθετική τριπλέτα, ο Τικίνιο θα βρίσκεται στην κορυφή, με τους Γκάρι Ροντρίγκες και Ονιεκούρου να τον πλαισιώνουν. 

Υπενθυμίζεται πως στο Κύπελλο Ελλάδας ισχύει κανονικά ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0