Football Talk

Σεβίλλη - Μπαρτσελόνα 1-1: «Χ»ριστουγεννιάτικο δώρο στη Ρεάλ!

Σεβίλλη - Μπαρτσελόνα 1-1: «Χ»ριστουγεννιάτικο δώρο στη Ρεάλ!
Σεβίλλη και Μπαρτσελόνα αλληλοεξουδετερώθηκαν (1-1) στον... κατακλυσμό του Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν, σε εξ αναβολής αναμέτρηση της La Liga, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να βγαίνει κερδισμένη στο τέλος της βραδιάς.
Σεβίλλη και Μπαρτσελόνα αναδείχθηκαν ισόπαλες στο Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν, στο παιχνίδι που εκκρεμούσε από την 4η αγωνιστική της La Liga. Το τελικό 1-1 ήταν χορταστικό, αλλά άφησε απογοητευμένες και τις δύο ομάδες, με τους Ανδαλουσιάνους να μην ψαλιδίζουν την απόσταση από την πρωτοπόρο Ρεάλ και τους Καταλανούς να παραμένουν μακριά από τις θέσεις του Champions League.


Πιο δυνατά μπήκε η γηπεδούχος παρά της απουσίες της, και βρέθηκε σε θέση οδηγού στο σκορ, αλλά η Μπαρτσελόνα κυριολεκτικά στο τέλος του ημιχρόνου βρήκε την ισοφάριση, και οι ομάδες πήγαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Στο 32' η Σεβίλλη προηγήθηκε από στημένη φάση, με τον Ίβαν Ράκιτιτς να πιάνει στον ύπνο την άμυνα των φιλοξενουμένων με εκτέλεση κόρνερ και τον Αλεχάντρο Γκόμες να γράφει το 1-0. Στην εκπνοή του ημιχρόνου, από κόρνερ ξανά, ο Ρόναλντ Αραούχο πήδηξε πιο ψηλά για την κεφαλιά και ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 2ο ημίχρονο ο ρυθμός έγινε πιο γρήγορος και οι δύο ομάδες είχαν πιο επικίνδυνες τελικές σε σχέση με το 1ο μέρος. Καμία δεν κατάφερε να σκοράρει μέχρι το 64', όταν άλλαξαν οι ισορροπίες από μία απερίσκεπτη ενέργεια του Ζιλ Κουντέ. Ο Γάλλος αμυντικός πέταξε την μπάλα στο κεφάλι του Τζόρντι Άλμπα έπειτα από μια αψιμαχία στη γραμμή του πλάγιου και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα.

e17523b57b5f4e9fdffc9169f2a7fa73o2.jpg

Η ανισορροπία που προκλήθηκε από την αποβολή έγινε αισθητή στο τελευταίο ημίωρο του αγώνα. Η Σεβίλλη κλείστηκε στο γήπεδό της, η Μπαρτσελόνα ανέβηκε μέτρα και απείλησε πιο ουσιαστικά, με αποκορύφωμα ένα σουτ του Ουσμάν Ντεμπελέ που κατέληξε στο δοκάρι του Γιασίν Μπουνού. Το 1-1 παρέμεινε μέχρι τέλους όμως, αφήνοντας και τις δύο ομάδες ανικανοποίητες. 

www.bnsports.gr 


 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0