Football Talk

ΠΑΟΚ: Χωρίς Κρέσπο – Βαρέλα η αποστολή για ΑΕΛ

ΠΑΟΚ: Χωρίς Κρέσπο – Βαρέλα η αποστολή για ΑΕΛ

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς με την ΑΕΛ για τη ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΛ, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να ανακοινώνει τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα έχει μαζί του στην αποστολή.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Το τελευταίο παιχνίδι του 2021 έμελλε να είναι ένας ακόμα τελικός. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΛ στην άδεια Τούμπα και θέλει τη νίκη για να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η τελευταία προπόνηση ήταν αφιερωμένη στην τακτική προσέγγιση της επικείμενης αναμέτρησης, με το τεχνικό επιτελείο να δείχνει στους παίκτες το σχέδιο που θα φέρει τη νίκη.

Οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Λούκας Τέιλορ ακολούθησαν θεραπεία κι είναι οι μόνοι παίκτες μαζί με τον Νέλσον Ολιβέιρα, στους οποίους δεν μπορεί να υπολογίζει ο Ράζβαν Λουτσέσκου.

Οι 20 παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή για τον επαναληπτικό με την ΑΕΛ είναι οι:

Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Λύρατζης, Ίνγκασον, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας, Εσίτι, Κούρτιτς, Σβαμπ, Ντόουγκλας, Κωνσταντέλιας, Μπίσεσβαρ, Μιτρίτσα, Μουργκ, Α.Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Άκπομ».


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0