Football Talk

Ολυμπιακός: Καμία συμφωνία με Πόρτο για Σεμέδο

Ολυμπιακός: Καμία συμφωνία με Πόρτο για Σεμέδο

Η Πόρτο εξακολουθεί να ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτηση του Ρούμπεν Σεμέδο, ωστόσο από τον Ολυμπιακό διαψεύδουν τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για συμφωνία των δύο πλευρών, αφού η πρόταση των «δράκων» δεν καλύπτει τους Πειραιώτες. 

Καθημερινά είναι πλέον τα δημοσιεύματα από την Πορτογαλία που ντύνουν τον Ρούμπεν Σεμέδο με τα χρώματα της Πόρτο. Τελευταίο αυτό του «CNN Portugal» που παρουσιάζει τελειωμένη την μεταγραφή, κάνοντας λόγο για συμφωνία των δύο πλευρών. 

Ωστόσο η αλήθεια απέχει πολύ από αυτό καθώς η πρόταση της Πόρτο δεν καλύπτει τα «θέλω» του Ολυμπιακού. Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, ο Σέρτζιο Κονσεισάο φαίνεται πως επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του Σεμέδο καθώς μετά τον τραυματισμό του Ιβάν Μαρκάνο έχει πρόβλημα στα στόπερ. Την ίδια ώρα, στον Ολυμπιακό μετά την απόκτηση του Κώστα Μανωλά δεν υπάρχει ουσιαστικά θέση για τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό. Παρολ’αυτά δεν υπάρχει καμία διάθεση να… ξεπουλήσουν τον παίκτη όσο όσο. Γιαυτό και θεωρείται σχεδόν αστείο το δάνειο των 250.000 ευρώ μέχρι το καλοκαίρι που προσφέρει η Πόρτο.

Η αλήθεια είναι πως οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών συνεχίζονται και θα συνεχιστούν με τους Πειραιώτες να επιθυμούν να μπει υποχρεωτική οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι, αν όχι να κλείσουν από τώρα μια συμφωνία για κανονική μεταγραφή του 27χρονου άσου. 

Δημήτρης Σπηλιόπουλος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0