Football Talk

Άντι Ρόμπερτσον: Ο πρώτος παίκτης της Λίβερπουλ που αποβάλλεται στην Premier League μετά από μία διετία, «θύμισε» τον… Μίτροβιτς! (video)

Άντι Ρόμπερτσον: Ο πρώτος παίκτης της Λίβερπουλ που αποβάλλεται στην Premier League μετά από μία διετία, «θύμισε» τον… Μίτροβιτς! (video)
Την ευκαιρία να διεκδικήσει η Λίβερπουλ τη νίκη απέναντι στην Τότεναμ, στέρησε από την ομάδα του θεωρητικά ο Άντι Ρόμπερτσον, ο οποίος συνδύασε το γκολ και την ασίστ που κατέγραψε, με μία «αχρείαστη» κόκκινη κάρτα!
Σχετικά Άρθρα
Πρόκειται για τον πρώτο ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ που δεν ολοκληρώνει αναμέτρηση της PremierLeague, από το 2019 και έπειτα. Τότε, ήταν ο Άλισον Μπέκερ απέναντι στην Μπράιτον, ενώ τώρα την θέση του πήρε ο Άντι Ρόμπερτσον, με τον τερματοφύλακα της Λίβερπουλ να… κοιτάει και τον Σκωτσέζο να σηματοδοτεί την πρώτη, εκτός έδρας κόκκινη κάρτα για τους «κόκκινους» μετά από αυτήν του Χέντερσον κόντρα στην Γουότφορντ 2018!


Ο αριστερός, ακραίος οπισθοφύλακας της Λίβερπουλ, αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα στο 76’, μόλις οκτώ λεπτά μετά το γκολ του που έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του, με μία ασίστ να έχει προηγηθεί.



Κάπως έτσι, ο Σκωτσέζος, θύμισε στον κόσμο της PremierLeague, τον Αλεξάντερ Μίτροβιτς. Τον τελευταίο άνθρωπο που σκόραρε, κατέγραψε ασίστ και εν τέλει αποβλήθηκε σε αναμέτρηση πρωταθλήματος, πριν από έξι χρόνια.

Ωστόσο ο Ρόμπερτσον, ο οποίος αποτελεί μαζί με τον Άρνολντ, τους δύο από τους τέσσερις καλύτερους πασέρ στην PremierLeague, από το 2017 και έπειτα, είναι ο πρώτος που μπαίνει στην εν λόγω λίστα μετά το 2015!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0