Football Talk

Τότεναμ – Λίβερπουλ: Έξαλλος ο Κλοπ με τον ρέφερι, ο Κέιν το είδε απλά ως «σκληρό τάκλιν»! (video)

Τότεναμ – Λίβερπουλ: Έξαλλος ο Κλοπ με τον ρέφερι, ο Κέιν το είδε απλά ως «σκληρό τάκλιν»! (video)

Ο Γιούργκεν Κλοπ τα έβαλε με τον ρέφερι αλλά και τον VAR του ματς με την Τότεναμ, ξεσπώντας κατά του Τίρνεϊ με το σφύριγμα της λήξης αλλά και αργότερα στις δηλώσεις του στην κάμερα. Μια ... απλή Κυριακή και ένα δυνατό τάκλιν είδε ο Χάρι Κέιν στη φάση που θα έπρεπε να έχει αντικρίσει κόκκινη κάρτα.

Σχετικά Άρθρα

Στη Λίβερπουλ έμειναν με τρομερά παράπονα από τις διαιτητικές αποφάσεις στο ισόπαλο (2-2) παιχνίδι με τα «σπιρούνια» το απόγευμα της Κυριακής στο Λονδίνο.

Ο Κλοπ δεν μπορούσε να διανοηθεί πως έγινε και ο Χάρι Κέιν παρέμεινε στον αγωνιστικό χώρο αφότου πήγε με τις τάπες στα πόδια του Άντι Ρόμπερτσον, ενώ, ο Σκωτσέζος φουλ μπακ στο δεύτερο μέρος αποβλήθηκε με χρήση του on-field video review, σωστά, για τον τρόπο με τον οποίο κλώτσησε αντίπαλό του.

«Δεν έχω πρόβλημα με κανέναν διαιτητή, μόνο μαζί σου» είπε ξεκάθαρα προς τον διαιτητή ο Κλοπ μετά το τέλος του ματς, για να δηλώσει μπροστά στις κάμερες πως: «Νομίζαμε ότι έλειπε ο VAR στη φάση του Κέιν».

Ο Άγγλος επιθετικός, πάντως, τα είδε όλα μια χαρά και υπερασπίστηκε τον εαυτό του με την κουβέντα πως: «Ήταν δυνατό τάκλιν, αλλά όχι για αποβολή, αφού βρήκα και τη μπάλα...».


Πηγή: England365.gr

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0