Football Talk

Κούρτιτς: «Δεν το περίμενα να είμαι τόσο παραγωγικός»

Κούρτιτς: «Δεν το περίμενα να είμαι τόσο παραγωγικός»

Όσα δήλωσε ο Γιάσμιν Κούρτιτς μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Αστέρα Τρίπολης.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Αστέρα Τρίπολης με 3-2 στην Τούμπα και για μια ακόμη φορά μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Γιάσμιν Κούρτιτς. Ο Σλοβένος επιθετικός του Δικεφάλου σχολίασε μετά το τέλος του αγώνα τα γκολ που πετυχαίνει.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κούρτιτς στην κάμερα της Nova:

Για τα γκολ του:

«Δεν το περίμενα να είμαι τόσο παραγωγικός την φετινή σεζόν αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που βοηθάω την ομάδα. Δεν κάνω κάποια ειδική προπόνηση στα πέναλτι. Είναι θετικό για την ομάδα που βγήκε από αυτή την κρίση και κάνει νίκες, είναι πάρα πολύ σημαντικό το ότι κερδίζουμε παιχνίδια και μας κάνει πολύ χαρούμενους».

Για τον χαρακτήρα που βγάζει ο ΠΑΟΚ:

«Σίγουρα δεν είναι μια κατάσταση που μας αρέσει: δουλεύουμε για να μην βρισκόμαστε πίσω στο σκορ. Δεν θέλουμε να δεχόμαστε γκολ. Δουλεύουμε σκληρά, προσπαθούμε να διορθώσουμε τα λάθη μας και είναι θετικό για την αυτοπεποίθησή μας το ότι η ομάδα κερδίζει αγώνες και δείχνουμε να βγαίνουμε από αυτή την κρίση».

Για το ποιο γκολ του είναι το καλύτερο:

«Δεν θέλω να διαλέξω κάποιο, κάθε γκολ είναι σημαντικό. Είμαι πολύ χαρούμενος που βοηθάω την ομάδα να κερδίζει βαθμούς. Όταν η ομάδα κερδίζει παιχνίδια είναι μια καλή εβδομάδα, δεν έχει σημασία ποιος σημειώνει γκολ αρκεί να κερδίζει η ομάδα».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0