Football Talk

La Liga: «Άλωσε» την Σοσιεδάδ ο Μορένο – Πάτησε 4άδα η Ράγιο

La Liga: «Άλωσε» την Σοσιεδάδ ο Μορένο – Πάτησε 4άδα η Ράγιο
Μεγάλη νίκη για τη Βιγιαρεάλ με… Μορένο «αέρος» (1-3). Επαγγελματική νίκη για τη Ράγιο Βαγιεκάνο κόντρα στην Αλαβές (2-0).

Η Σοσιεδάδ υποδέχτηκε τη Βιγιαρεάλ στο Σαν Σεμπαστιάν με σκοπό να επιστρέψει στις νίκες, έπειτα από το διασυρμό της στην Ανδαλουσία με 4-0 από τη Ρεάλ Μπέτις. Όμως, το «κίτρινο υποβρύχιο» είχε άλλα σχέδια.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με ένα τρομερό σουτ του Αλεξάντερ Ισάκ, αλλά ο Ζεράρντ Μορένο μόλις έξι λεπτά αργότερα, ισοφάρισε σε 1-1 έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Ντάνι Παρέχο. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με πολύ ένταση, αφού ο Μικέλ Ογιαρθάμπαλ έκανε ένα «δολοφονικό» τάκλιν στον Γέρεμι Πίνο και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα.  Η ομάδα του Έμερι βρήκε και πάλι τη λύση από στημένο, με τον Μορένο να διπλασιάζει τα τέρματά του έπειτα από σέντρα του Αλμπέρτο Μορένο. Τέλος, το κερασάκι στη τούρτα πέτυχε ο Σαμουέλ Τσουκουέζε στο 90+6’, όταν η Βιγιαρεάλ βγήκε σε αντεπίθεση και ο Ζεράρντ Μορένο έδωσε έτοιμο γκολ στον Νιγηριανό χαφ και αυτός σημείωσε το τελικό 3-1, βάζοντας την ομάδα του στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Λίγο νωρίτερα, η Ράγιο Βαγιεκάνο επικράτησε με 2-0 της Ντεπορτίβο Αλαβές. Η ομάδα του Άντονι Ιραόλα επέστρεψε στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις μετά την ήττα στο Θεράμικα με 2-0 τη προηγούμενη Κυριακή. Οι «Βαγιεκάνοι» άνοιξαν το σκορ στο 19’ με τον Σέρχι Γκουαρδιόλα και μόλις επτά λεπτά αργότερα ο Αλεχάντρο Κατένα σημείωσε το 2-0. Με αυτή τη νίκη η Ράγιο ανέβηκε στη 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έναν πόντο πάνω από την Ατλέτικο Μαδρίτης η οποία έχει βέβαια δύο λιγότερους αγώνες.

Φοίβος Πεφάνης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0