Football Talk

Απόλλων Πόντου – Ολυμπιακός Β’ 0-0: «Κόλλησαν» οι ερυθρόλευκοι στο Καυτανζόγλειο…

Απόλλων Πόντου – Ολυμπιακός Β’ 0-0: «Κόλλησαν» οι ερυθρόλευκοι στο Καυτανζόγλειο…
Ισόπαλοι δίχως τέρματα (0-0) αναδείχθηκαν στο Καυτανζόγλειο Απόλλων Πόντου και Ολυμπιακός Β' για την 9η αγωνιστική της Super League 2.

Δεν πήρε το τρίποντο, αλλά κράτησε το αήττητο ο Ολυμπιακός Β', καθώς η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα έμεινε στο 0-0 με τον Απόλλωνα Πόντου στο Καυταντζόγλειο. Στους 14 βαθμούς οι Πειραιώτες, στους πέντε οι Θεσσαλονικείς. 

Οι 22 ποδοσφαιριστές δεν κατάφεραν να παραβιάσουν τις δύο εστίες, το παιχνίδι ολοκληρώθηκε δίχως τέρματα, στο «φτωχό» 0-0.

Για τον Απόλλωνα ήταν το δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι όπου κράτησε το «μηδέν» στην άμυνα, συγκεντρώνοντας τέσσερις βαθμούς, ενώ για τον Ολυμπιακό Β' η τέταρτη συνεχόμενη ισοπαλία (και δεύτερο 0-0 στο Καυτανζόγλειο μετά και από το ματς με τον Ηρακλή), που μεγαλώνει την απόσταση της ομάδας του Ιμπαγάσα από την κορυφή.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Πίτκας, Παπαϊωάννου (62' Ζαχαράκης), Πάτι, Αμαραντίδης, Φράγκος, Δαλιανόπουλος, Καλογέρης, Καλαϊτζίδης, Σουντουρά, Ενομό, Μπαργκάν (90'+3' Δεινόπαπας)

Ολυμπιακός Β (Ιμπαγάσα): Τζολάκης, Νίκολιτς, Κίνκουε, Μπαγκαλιάνης, Αποστολόπουλος, Ξενιτίδης, Ντό, Λιάτσος(69' Κωστή), Κίτσος, Σουρλής, Βοΐλης.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0