Football Talk

Λυών: «Απαγορεύουμε τη μετακίνηση των οπαδών μας στους εκτός έδρας αγώνες»

Λυών: «Απαγορεύουμε τη μετακίνηση των οπαδών μας στους εκτός έδρας αγώνες»

Την κατάσταση στα χέρια της παίρνει η Λυών για τα επεισόδια που προκάλεσαν οι οπαδοί της στο ματς Κυπέλλου με την Παρί FC.

Στη Γαλλία τα πράγματα δείχνουν να έχουν ξεφύγει, καθώς σε κάθε αγωνιστική πλέον σημειώνονται επεισόδια. Έτσι μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στον αγώνα Κυπέλλου, Παρί FC – Λυών, οι «λιονέ» με ανακοίνωση τους ενημέρωσαν πως απαγορεύουν την μετακίνηση των οπαδών τους και ότι θα κάνουν τα πάντα να βρεθούν και να τιμωρηθούν οι ένοχοι που καταστρέφουν το ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Λυών καταδικάζει για άλλη μια φορά έντονα όλη τη βία που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν. Καθώς το γαλλικό ποδόσφαιρο αντιμετωπίζει μια άνευ προηγουμένου κρίση, αυτά τα περιστατικά είναι απαράδεκτα και αποτελούν σοβαρή απειλή για το άθλημά μας.

Από το απόγευμα της Παρασκευής, η Λυών τέθηκε στη διάθεση των ανακριτών και των αρχών, ώστε να ρίξει φως σε όλες τις πράξεις που διαπράχθηκαν κατά τη διάρκεια αυτής της βραδιάς και να αποδοθούν ευθύνες, είτε στο πίδακα με γεωργική βόμβα μέσα στο πάρκινγκ κατά την έναρξη του ημιχρόνου, καπνογόνα, βία και εισβολή στο έδαφος.

Η Λυών θα αναλάβει όλες τις ευθύνες της και τώρα δείχνει εξαιρετική αποφασιστικότητα να δει τους εμπλεκόμενους, ανεξάρτητα από τη συμμετοχή τους στην ομάδα, να τιμωρούνται.

Έτσι, η Λυών αποφάσισε να υποβάλει καταγγελία μετά από αυτό το ξέσπασμα βίας και θα λάβει τα πιο αυστηρά μέτρα κατά των ατόμων που εμπλέκονται μετά τις ταυτοποιήσεις, συμπεριλαμβανομένων των υποστηρικτών της Λυών που θα ανησυχούσαν.

Οι ομάδες ασφαλείας της Λυών έχουν ήδη αρχίσει να αναλύουν όλες τις εικόνες και θα χρησιμοποιήσουν όλα τα εργαλεία που έχουν στη διάθεσή τους για να τιμωρήσουν κάθε άτομο που ταυτοποιείται. Η Λυών θα εφαρμόσει τις μέγιστες ποινές με δύναμη και αποφασιστικότητα, συμπεριλαμβανομένης της δια βίου αποβολή από το γήπεδο.

Οι εμπλεκόμενοι δεν έχουν θέση σε ένα γήπεδο, η βία δεν γίνεται πλέον ανεκτή στα γήπεδα. Αυτά πρέπει να αποτελούν αντικείμενο τεχνολογικών προσαρμογών και να είναι καλύτερα οργανωμένα για τον εντοπισμό των ταραχοποιών. Η βία πρέπει να καταδικάζεται σθεναρά από όλους τους ποδοσφαιριστές, συμπεριλαμβανομένων των οπαδών.

Περισσότερο από ποτέ, πρέπει να εξαλείψουμε αυτά τα φαινόμενα χουλιγκανισμού και να διώξουμε όλους όσους είναι εχθροί, με τις πράξεις τους, του ποδοσφαίρου, αλλά και των συλλόγων που ισχυρίζονται ότι είναι.

Στο πλαίσιο αυτό, μέχρι νεωτέρας και μέχρι να ρίξει φως στην ταυτοποίηση των δραστών, η Λυών αποφασίζει να απαγορεύσει ομάδες οπαδών να ταξιδεύουν για εκτός έδρας αγώνες».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0