Football Talk

Λάτσιο – Τζένοα 3-1: «Πάρτι» των Λατσιάλι με καλεσμένους τους… Γενοβέζους!

Λάτσιο – Τζένοα 3-1: «Πάρτι» των Λατσιάλι με καλεσμένους τους… Γενοβέζους!
Άνετο απόγευμα είχε η Λάτσιο κόντρα στην Τζένοα, την οποία και κέρδισε με 3-1 εντός έδρας, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Serie A.

Οι «λατσιάλι» άνοιξαν το σκορ στο 36ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Πέδρο, με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το 1-0. Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυναμικά και μέσα σε έξι λεπτά «καθάρισαν» το παιχνίδι. Ο Ατσέρμπι έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, κέρδισε τη μάχη στον αέρα, πήρε την κεφαλιά, κάνοντας το 2-0 στο 75'.

Ο Τζακάνι «σφράγισε» τη νίκη για τους γηπεδούχους στο 81', σημειώνοντας και το πρώτο του γκολ στο Ολίμπικο.


Μετά από το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, η ομάδα του Σάρι βρίσκεται στην 8η θέση με 28 βαθμούς, ενώ εκείνη του Σεβτσένκο στην 19η θέση 10 βαθμούς.

Λάτσιο (Σάρι): Στρακόσια, Χισάι (63’ Ράντου), Ατσέρμπι, Μάρουσιτς, Φελίπε (84’ Γκαμπαρόν), Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Κατάλντι (74’ Λέιβα), Μπάσιτς (63’ Λουίς Αλμπέρτο), Πέδρο, Άντερσον (84’ Μουρίτσι), Τζακάνι.

Τζένοα (Σεβτσένκο): Σιρίγκου, Βάσκες, Βανεστέν (46’ Μπιράσι), Κρισίτο, Καμπιάζο, Πορτανόβα (82’ Μελεγκόνι), Μπάντελ, Στουράρο (46’ Ζούνιορ), Γκιλιόνε (60’ Σαμπέλι), Πάντεφ (60’ Εκούμπαν), Ντέστρο.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0