Football Talk

Τσάβι: «Να παλέψουμε ακόμη και για την κατάκτηση του πρωταθλήματος!»

Τσάβι: «Να παλέψουμε ακόμη και για την κατάκτηση του πρωταθλήματος!»

Η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει το Σάββατο (18/12, 19:30, NOVASPORTS PRIME) την Έλτσε και στη συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα ο Τσάβι αναφέρθηκε στους στόχους των «μπλαουγκράνα» και δεν απέκλεισε ακόμη και την κατάκτηση του τίτλου.

«Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Έχουμε το σύνολο να κατακτήσουμε τίτλους. Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε να κατακτήσουμε τη La Liga. Πρέπει να παλέψουμε για τον τίτλο. Είμαι αισιόδοξος, αλλά και ρεαλιστής επίσης», ανέφερε συγκεκριμένα.

Όσον αφορά σε πιθανές αποχωρήσεις τόνισε: «Αξιολογούμε όλες τις πιθανότητες. Όταν μιλάμε για την ενδυνάμωση της ομάδας, θα πρέπει να σκεφτόμαστε και την πιθανότητα να υπάρξουν έξοδοι. Αλλά τώρα δεν είναι το κύριο θέμα. Μας απασχολεί η Έλτσε και η Σεβίλλη. Δεν μπορούμε να αφήσουμε άλλους πόντους».

Ακόμη μίλησε και για τον Ουμτιτί, ο οποίος θεωρείται πως είναι στην πόρτα της εξόδου: «Θα ξεκινήσει σε πολλά παιχνίδια. Έχω όλους τους παίκτες, τους χρειαζόμαστε όλους. Δεν παίζει ο Λανγκλέ και μετά από λίγες ημέρες με ρωτάτε για εκείνον. Ο Λαγκλέ, ο Γκαρθία και ο Ουμτιτί πρέπει να είναι έτοιμοι όταν η ομάδα τους χρειάζεται».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0